HOLZWEILER HANGOVER Sweat Ögrönlar fztseb2279-Damkläder

HOLZWEILER HANGOVER Sweat Ögrönlar
Lee Jeans LOGO TEE Ögrönlar
Lee Jeansshorts Mom - Blå - Dam
Lee Skjorta Ruffle Shirt - Blå - Dam

Lee T-shirt Logo Tee - Svart - Herr

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Fantasie Bikini-bh Versaille - Svart - Dam
Les Deux Tahiti Shirt Ögrönlar

Levete Room Topp LR-Alvina 15 - Blå - Dam

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Jack & Jones Jeans jjiTim jjOriginal JOS 107, slim fit - Blå - Herr, KIOMI Tygbyxor - dunkelgrön Vackra billiga damkläder, Levete Room LR DAKOTA PRINT Ögrönlar

LF Markey Fat Boys Hängselbyxor

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Mer produktinformation

Detta förstklassiga skandinaviska märke erbjuder ett stilrent och funktionellt mode.

  • 84% bomull, 13% polyester, 3% elastan
  • Perfekt för att skapa din egen personliga look
  • Klassisk design med en modern twist
  • Maskintvätt i högst 30 ˚C i program för skonsam tvätt. Halvfull maskin med kort centrifugering rekommenderas
  • Tillverkat i Portugal
Läs mer

Ämnen: New Look Rutig minikjol, HR, Nudie Jeans Co Sten Khakifärgad militärskjorta

Lindbergh Linen shirt L S Ögrönlar

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Filippa K Gatheröd Strap Dress Klänningar

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Lindbergh Y D tee S S Ögrönlar

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Lipsy Svart jumpsuit med halterneck och slits på benet

Läs mer

Ämnen: Jacqueline de Yong Linne jdyAppa Lace Singlet Wvn - rosa - Dam, kompetensbaserad rekrytering, La rödoute Collections Rak klänning med band i sidan - Brun - Dam, rekryteringsprocess

Little Mistress - Lång - Marinblå jumpsuit med broderad topp med utsvängda byxor

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Lost Ink FOLD FRONT BARDOT DRESS WITH BELT - Fodralklänning - navy Vackra billiga damkläder

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Monki KIMOMO NEW CLASSIC - Jeans relaxed fit - vintage blå Vackra billiga damkläder

Ämnen: Nicce Marinblå huvtröja med heltäckande mönster med logga, kompetensförsörjning

Lyle & Scott rosa huvtröja med logga

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Esprit Tenniströja i bomullstrikå - Blå - Herr

Ämnen: Fröd Perry BRENTHAM JACKET Ytterkläder, Gossard SUPERBOOST DEEP V BRALET - Bygel-bh - platinum Vackra billiga damkläder

Mads Norgaard Prickig jumpsuit

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

LASCANA TANKINI SET - Bikini - röd Vackra billiga damkläder

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Mads Nørgaard Soccer Panto Short Shorts

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

MbyM LAI - Linne - svart Vackra billiga damkläder
Magic Bodyfashion Maxi Sexy Hi Bermuda Shapewear

Maidenform LIGHTLY LINED DEMI MODERN BEAUTY - Bygel-bh - svart body beige Vackra billiga damkläder

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Makia SADE JACKET Ytterkläder

Mamalicious Mammajumpsuit mlWenny Tess Jersey - Svart - Dam

Mango Ljusblå jeans med raka ben

Mango BORELI - Tygbyxor - Sky blå Vackra billiga damkläder

Se alla