Chalmers SET - Pyjamas ash marle Vackra billiga damkläder - FRANKIE fxrlpi1045-Fashion Kläder

622b162789Mitt liv handlar mycket om läsande och skrivande, men också om vandrande, resande och möten med människor och djur.Vila VISTRIBAS 3 4 - Långärmad tröja - surf the web svart Vackra billiga damkläderWood Wood Halli long sleeve Ögrönlar Vandrandet är ett sätt att hitta inspiration till texter, förutom att det ger harmoni åt kropp och själ.

Vince Camuto Plus GATHEröd CREW NECK CAPE BLOUSE - blås - claret Vackra billiga damkläderBDG Urban Outfitters MOM - Jeans relaxed fit - seafoam Vackra billiga damkläder

Jag är också lärare och just nu undervisar jag några grupper i italienska på ett gymnasium.Day Birger et Mikkelsen Day Intense Klänningar Andra ämnen jag har undervisat i genom åren är tyska, svenska och textproduktion av olika slag och troligen kommer jag då och då tillbaka till något av detta igen. Privatlektioner och intensivkurser av olika slag finns också på min palett.

lilaa by Mango Flowy texturöd top Ögrönlarlilaa by Mango STELLA - Skjorta - svart Vackra billiga damkläderFila GLADDEN HOODED - Luvtröja - light grå melange bros tillandsia lila Vackra billiga damkläder

Språkgranskning och korrekturläsning på olika nivåer ingår också i mina sysslor.

Några gånger om året gör jag framträdanden inför publik på olika språk (svenska, tyska och italienska). Jag gör läsningar och håller föredrag i litterära och kulturella ämnen på bokmässor, i litterära sällskap och salonger och i akademiska sammanhang.Hummel HMLLAYLA ZIP JACKET Ytterkläder

Vid sidan av driver jag tillsammans med en väninna i Berlin en nättidskrift om europeisk litteratur. Salongen heter den och det här året (2009) har vi påbörjat två nya ”evighetsserier”. Lee Plus SCARLETT HIGH WAISTED - Jeans Skinny Fit - raw off vit Vackra billiga damkläderWallis CAP SLEEVE DRESS - Cocktailklänning - blåsh Vackra billiga damkläder

Uppdatering 8.5 2011: Efter en kämpig vinter och vår 2010 med mängder av igensnöade tågresor mellan Vänersborg och Göteborg för att jag under en termin undervisade i italiensk grammatik på universitetet där, bor jag sedan september i Zagreb. Jag är svensk lektor här och mina kurser sträcker sig från muntlig och skriftlig språkfärdighet till litteratur och översättning (från kroatiska som jag hoppas lära mig bättre snart).Warehouse BEAD EMBELLISHED NECK JUMPER - Stickad tröja - svart Vackra billiga damkläderMoves kia check Kjolar

pict3749