30 cm Warmies Beddy Bears - gosedjur Enhörning frgnni1510-Leksaker

Turtles All the Way Down - John grön - böcker (9780241335437) Bokhandel

Ekobrottsmyndigheten i Örebro har i dagarna genomfört ett tillslag på tre adresser i och utanför Örebro. Två personer med kopplingar till en illegal trafikskoleverksamhet har varit anhållna i sin frånvaro inför tillslaget. Brottsmisstankarna rör skattebrott, grovt bokföringsbrott och grov näringspenningtvätt. Bashful Bunny blå Jellycat - gosedjur

Watership Down - Richard Adams - böcker (9781786070272) Bokhandel Advertisements

Livet på en kylskåpsdörr - Alice Kuipers - pocket (9789172217744) Bokhandel

Majoriteten av världens naturgas kommer från gamla och välkända olje- och gasfält. En mycket stor del av detta bränns idag upp redan på oljefälten utan att användas till nåt. Att använda mer av detta vore bara bra och skulle innebär The Peripheral - - pocket (9780241961001) Bokhandel

Heroes of Olympus Blood of Olympus - Rick Riordan - pocket (9780141339245) Bokhandel

Bara två av de politiska partier som ställer upp i EU-valet har någon som helst realistisk syn på fiske. Inget parti har några förslag om realistiska åtgärder, inga förslag som kan leda framåt. Det är generellt oseriöst och okunnigt över Odjur på Gröna Lund - Martin Olczak - böcker (9789129698626) Bokhandel

Lejoparden - Björn Bergenholtz - böcker (9789129704525) Bokhandel

Paper Towns - John grön - böcker (9781594138577) Bokhandel

Svea hovrätt dömde i förra veckan en vd, tillika koncernchef för ett börsbolag till otillbörlig marknadspåverkan. Det handlar om Martin West, VD i Precomp Solutions, som för ett år sen dömdes i Stocholms tingsrätt men överklagade domen. Han är också

100 fantastiska fakta om historia - Laura Cowan Alex Frith Minna Lacey Jerome Martin - böcker (9789177831839) Bokhandel

Smartast i familjen nya utmaningar - Frödrik Cattani - böcker (9789155265335) Bokhandel

Polisen fick vid 18-tiden på måndagskvällen larm om skottlossning i närheten av Värmegatan/Höstvädersgatan. Enligt en del uppgifter ska skjutningen ha ägt rum nära en föreningslokal på Mildvädersgatan. Lokalen i sig har sannolikt inget med skjutningen att göra. Strax därefter kom

Encyclopedia Prehistorica Dinosaurs Pop-Up - Robert Sabuda Matthew Reinhart Robert Sabuda - böcker (9780763622282) Bokhandel

Boknytt Det omaka paret Ingmar Karlsson Historiska media Tjecko-Slovakisk tragedi Det finns inget norsk-svenskt folk, och därför blev det ingen nation Sverige-Norge. Det fanns inget sydslaviskt folk, och därför fungerade inte i längden den flerreligiösa mångkulturella konstruktionen Jugoslavien (”Sydslavien”). Dagens Sommarleken - Ellen Mattson - böcker (9789100153083) Bokhandel

Assessing Adoptive and Foster Parents - Joanne (EDT) Alper David (EDT) Howe John (FRW) Simmonds - pocket (9781849055062) Bokhandel

Målarbok lejon med rullande ögon - - böcker (9783862335886) Bokhandel

Den svenska säkerhetspolisen grep för några veckor sen en imam i Gävle, Abu Raad (Abo Raad), eller som han egentligen heter Riyad Abdulkarim Jassim som tidigare gått under namnet Riyad Al-Duhan. De grep också hans son Raad Riyad Abdulkarim Al-Duhan. De har båda Läs mer…

Join the Quest åk 6 Textbook - Anne Helene Røise Bade Maria Dreyer Pettersen Kumi Tømmerbakke - böcker (9789147123124) Bokhandel

Det är okej att inte alltid vara okej - Ida Staberg - böcker (9789176994658) Bokhandel

Hårdare tag och fler poliser är inte vägen att går för att bekämpa brottslighet. Det skriver två socialarbetare, socionomer, i ett debattinlägg i GP. Det är ett mycket bra inlägg som visar på att det sannolikt är så att det Casebook in Abnormal Psychology - Timothy brun - böcker (9781305971714) Bokhandel

Äventyret naturen lek upplev & utforska - Marcus Würmli - böcker (9783625170228) Bokhandel

En svensk gängmedlem, sannolikt Robin Talani, har skjutits ihjäl i Barcelona. När händelsen inträffade var han i sällskap med en nära släkting, troligen en bror, till den så kallade gängledaren Eddie Jobe i Jobe-falangen (A-falangen). Den skjutne mannen figurerade  i River Cottage Much More Veg - Hugh Fearnley-Whittingstall - böcker (9781408869000) Bokhandel

Pixel 2B Extrabok andra upplagan - Bjørnar Alseth Mona Røsseland - böcker (9789127435827) Bokhandel

Mitt första roliga pussel LEGO DUPLO (10885) Lego - lego & duplo

Bensinupproret 2.0 är namnet på den protestgrupp som i skrivande stund lyckats samla över 500 000 Facebookmedlemmar. Det är ett bevis så gott som något på att politisk tajming är viktigare än både form och innehåll. Namnet är tillkommet av Akutsjukvård - Gudrun Arvidsson - böcker (9789147108022) Bokhandel

Classic Fashion Doll Elsa Disney Frozen - dockor & tillbehör

Påståendet att centrum i Göteborg tynar bort är ett ständigt upprepat mantra från affärsägare i centrum som inte lyckas få sina verksamheter att bli lönsamma. Jag är av uppfattningen att påståendet faktiskt inte är sant. Oavsett svamlet om den biten Doddi Blå Geggamoja - gosedjur

Postbil van Siku - leksaksbilar & fordon

Walkie Talkie Med Lampa Vit & Svart Summertime - interaktiva leksaker

Med anledning av SVT:s granskning av Malin Björks traktamenten, om vilka jag skrivit tidigare, har Vänsterpartiets Malin Björk gett följande kommentarer: – Jag har, precis som alla EU-parlamentariker, oavsett bostadsort, rätt till traktamente varje gång jag registrerar min närvaro i Speedy 12 5'' Waldi Springcykel Kettler - sparkcyklar & springcyklar

Grävmaskin 35 cm Plasto - sandlådeleksaker

17 personer och ett bolag åtalades för flera fall av grovt bedrägeri och grovt penningtvättsbrott avseende det statliga tandvårdsstödet med mera. Av de åtalade personerna dömdes 13 för brott, medan åtalet ogillades mot fyra. Yrkandet mot ett bolag om förverkande Form i fokus C facit - Cecilia Fasth Anita Kannermark - böcker (9789174347326) Bokhandel

UV-badshorts Sicily Turkos Reima - badkläder & uv-kläder

Anna & Olaf Northern Lights Disney Frost - figurer & miniatyrer

Tidningen ETC har översatt en artikel av George Monbiot som publicerats i den engelska tidningen Guardian. Ironiskt nog har de publicerat den under rubriken initierat för i verkligheten är det en totalt oinitierad artikel som jag tidigare skrivit om. Att ETC

Vattenpumppistol 33cm Gul Summertime - uteleksaker & sportleksaker

Ariel docka Disney Princess - dockor & tillbehör

Rebecca Weidmo Uvell har skrivit en i stort korrekt artikel om plastpåsar i GP. Den förstörs dock av att hon uppenbarligen har begränsad geografisk kunskap. Hon påstår nämligen att de 10 största floderna med 2 undantag finns i Asien: Forskare Bil med startnyckel Blå Summertime - interaktiva leksaker

Utryckningsfordon 4-Pack Brandbilsset Röd Summertime

För att minska utsläppen i Sverige och världen är den viktigaste åtgärden att minska biltrafiken. I många länder, kanske de flesta, står biltrafiken för huvuddelen av utsläppen av växthusgaser. Men även förbränning av fossila bränslen i värme- och elverk, tillverkning Läs mer…