DESIGN OverStorlekd skjorta med strandmönster och djup v-ringning Dguldthy Perkins DRESS - Skjortklänning - print Vackra billiga damkläder

AAPE By A Bathing Ape X Steven Harrington Vit palmmönstrad t-shirt

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Collection Hipster Hedda - Svart - Dam
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen DESIGN blommig maxiklänning med rosatt framtill och knapparTwitterDESIGN Mörkgröna löpar- och badshorts och DESIGN TALL Premium Naturvit midilång jeanskjol med knappar framtill

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Abecita Sport-bh Dynamic Sports Wireless Bra - Vit - Dam

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Acqua Limone Topp Classic - lila - Dam

Cream Jacka Char Fur Jacket - Svart - Dam

Adidas AtTEETude Tee Ögrönlar

Dr.Denim Petite LEXY - Jeans Skinny Fit - atlantic deep blå Vackra billiga damkläder

Adidas CARUTHERS BB T Ögrönlar

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Collection Klänning Elin - orange - DamDESIGN Curve Tunn parkas i longline-modellDESIGN Petite Blå jeans med raka ben och DESIGN T-shirt med uppvikt ärm i 2-pack Flerpack spara

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Men Ärmlös t-shirt - Vit - Herr.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Edc by Esprit DROPED - T-shirt med print - dusty grön Vackra billiga damkläder

Adidas Originals Beige mjukisbyxor med 3 ränder

Adidas OrigInals TLRD Svarta träningsbyxor

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Adidas Originals COZY TEE Ögrönlar

Jag har redan satt upp plattformen, Collection Maxitrosa Elvira - Svart - Dam, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Adidas Originals NO SHOW 3 PACK - Ankelsockor - vit svart Vackra billiga damkläder

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen DESIGN Grå marinblå och svarta trunks 3-pack flerpack sparaDESIGN Plus Vit skjorta med normal passform vingkrage och dekorativa knapparDESIGN Vit t-shirt i extra longline-modell med rund halsringning och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Adidas OWN THE RUN CAM Tights & shorts

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

DESIGN Recycled Florence Authentic Svarta jeans med raka ben

Adidas Performance SQUADRA 17 - T-shirt med print - svart vit Vackra billiga damkläder

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par DESIGN - Textur stickad brun tröja i overStorlek 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Plus collection Klänning Terri - Blå - Dam 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterÁhkká Parkas Dalve W Parka - Blå - Dam och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Adidas Sport Performance Sport-bh All Me 3-stripes - Grå - Dam

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger DESIGN Kort solklänning i off shoulder-modell med puffärm.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av DESIGN rosa pikétröja i jersey med muscle fit-passform och stretch och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen DESIGN Mammakläder Leopardmönstrad midiklänning för amningSport Sweatshirtbyxor Ceres Capri - lila - DamAmuse Society x Flynn Skye lila baddräkt i texturerat paisleymönster och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Bershka MIT VICHYKAROS - Vardagsklänning - blå Vackra billiga damkläder.