Emporio Armani Vit kortärmad skjorta med smal passform
DESIGN Midiklänning i satin med drapering
  • Emporio Armani SEDUCTION - Push up-bh - nudo Vackra billiga damkläder

  • Envie de Fraise FRANCINE NURSING - T-shirt med print - clay Vackra billiga damkläder

  • Escada Vardagsklänning - dark bloom Vackra billiga damkläder

    Esprit Vit ekologisk t-shirt i overStorlek-modell med ojämn fåll

  • 4505 Svart ärmlös tränings-t-shirt i snabbtorkande material

  • Collection Baddräkt Sanna - Svart - Dam

  • Collection Bikini-bh Samantha - Blå - Dam

Collection Klänning Nancy - Grön - Dam

Mitt egentliga mästarnas mästare – äventyr tog slut i september förra året. Nu vet alla som följt programmet hur det gått! Igår kväll visades hur tävlingen avgjordes och jag är glad att Anders vann. Han hade både fysiken, fokus och trevlighet. Han nämnde att han var glad över att ha varit med så länge för att han fick göra alla roliga tävlingar. Det önskar jag också att jag fått göra, men är… DESIGN Tall Leggings med abstrakt mönster

Collection Långtröja Carla - rosa - Dam

Adidas DRST ASK SPR 3S BH ar

Fridykning är en fantastisk upplevelse! Man lär sig mycket om sig själv, kroppen, andning och havet. Det är många förfrågningar kring kurser i fridykning så vi har satt kursdatum redan nu. Vi kommer hålla 4 olika kurser i sommar längs vår vackra västkust och en specialare med säl-expedition på utklippan. På kursen kommer du lära dig enkla tekniker för att andas bättre, vara lugnare i havet, snorkla tryggare, fridyka djupare eller stanna längre… Läs mer

Collection Poncho Augusta - Blå - Dam

Collection Skinnjacka Kourtney - Svart - Dam

Ashley Graham Trosa Essentials - Natur - Dam

It’s been 4 years since I did a deep freedive. What’s ‘deep’ is of course a relative experience. It’s different for everyone at different of times of your life. 4 years ago ‘deep’ was anything below 90m. Today I think 50m is pretty deep, and it’s probably my comfort zone at the moment. I miss depth. I miss the pressure, silence and focus. But most of all I miss the person I… Boohoo Nudefärgad figurnära jumpsuit i culotte-modell med djup urringning

Collection Strumpbyxa 40 den i återvunnet material - Svart - Dam

Cotton On TINA HALTER NECK - Linne - winetasting Vackra billiga damkläder

Utklippans fyr är en del av Sveriges sydostligaste ö-grupp. Långt från fastlandet ligger dessa exotiska öar – tillsammans med ett tusental sälar! Hela platsen är overkligt vacker, både ovan och under ytan. Detta borde fler få uppleva, tänkte vi. I år kan du hänga med! Förra året var vi där i augusti då sikten är aningens sämre, varför vi i år tror att slutet på maj/början på juni är en bättre tid…. Läs mer

Collection Topp Ayla - Grå - Dam

Collection Topp Imogen - Vit - Dam

Goda nyheter! Min senaste bok håller på att bli e-bok! Personligen höll jag i det längsta fast vid att läsa ‘riktiga’ böcker. Det är något visst med tyngden av en bok och att bläddra i riktiga sidor. Men i längden blir det bara en ‘pryl’ som är använd och redo att lämnas till någon annan eller till försäljning. Dessutom är det för tungt att ha med sig många böcker på resa. Så… Läs mer

Collection Topp Vanna - Gul - Dam

The last days of freediving preparations in the Maldives has been like hugging an old friend. The ocean has given me a warm welcome and my body remembers the drills. Freediving is a very simple yet complex sport. All you have to do is to hold your breath and dive as deep as possible or as deep as you want. It sounds easy but it’s not. Our daily life will affect every… Läs mer

Collection Tröja Erin - Blå - Dam

Norway is one of the most beautiful countries I’ve been to. It’s sometimes hard to believe it’s our neighbour as the landscape is so different. Norway got all the good stuff; beautiful steep mountains and a ocean full of life. Outdoor life in Norway seems to come natural with their type of natural surroundings. Maybe that’s why they have some of the best outdoor gear in the world. I’m honoured and happy… Läs mer

Collection Tunika Ester - Blå - Dam

Collection Jumper Pernilla - Natur - Dam

I can’t pretend that I like Stockholm. The stressful pace, buildings, roads, shops and cars everywhere are the opposite of what I enjoy. It makes me feel like a fish out of water. When I have a job in the city I come and go as quickly as possible, always by train. It takes a lot of energy to be in the city and it gives nothing back but headache and tiredness…. Läs mer

DESIGN 2-pack blå och khakifärgade medellånga badshorts Spara med flerpack

Having my job and my passion I simply cannot stop travelling and exploring. I have a deep restlessness and need to move. It’s somewhat kept in check thanks to yoga, running and meditation, but I still love to travel. Never the less I have promised myself to fly less, not as far and not for as long as I have before. Fortunately there are other ways to travel! As I still don’t… DESIGN Tall Ultimate Svart sweatshirt

DESIGN Avslappnad pikétröja med grönikal rand

Adidas Originals SHORTS Shorts

Nu är det en vecka kvar till bokreleasen för min nya bok! Den blev så fin och jag tycker verkligen om den. Den är ‘djupare’ än min förra bok och kanske viktigare. Den innehåller det jag kom fram till har hjälpt mig mest i äventyr, vardagsliv och livsglädje; superkraften inre lugn. Boken är egentligen mer en guide mer än en bok. Jag vet nämligen att man inte kan läsa sig till inre… Läs mer

DESIGN Baraxlad solklänning i midimodell med rysch framtill

DESIGN Beigefärgad kort huvtröja i overStorlek-modell

Banana Republic LUX PALM GEO POLO Ögrönlar

It’s been a good day in the mountains when you descend in darkness at 11 pm in the light of a headlamp. We stood up at 5 am the same day to spend a full day on the rocks, snow and ice. Photoshooting for Bergans is not about being in a studio – we’re out there for real having a great adventure as well as making great photos. That’s why the climb… Läs mer

DESIGN Blågröna superskinny jeans med slitningar

DESIGN Boxershort i jersey med eldmönster i 3-pack flerpack spara

I’ve made some massive work om my houseboat this year. Most of it has been the kind of work that is necessary, but not visible. I have been inside each compartment of the pontoons refurbishing and rust-proofing. I have polished the hull and am a test-person for a new toxic-free anti-fouling colour. So far so good! When a dream project turns into mostly hard and dirty work and no enjoyment, it’s better… Castaluna Linne med spets - Svart - Dam

DESIGN Chartreuse-färgat strandplagg i satin med snurrad knut framtill

It’s not just an adventure or a dream-come-true, it’s a different life. The tapping of fluffy, soft paws is always there, or at least for the next 15 years or so. I have never made such a long time commitment before. I have always loved dogs even though I’m allergic to most animals with fur. I met a portugese waterdog and then found it’s spanish cousin and fell in love. They are… DRYKORN BOULDER - Blazer - blå denim Vackra billiga damkläder

DESIGN Curve utsvängda byxor dekorerade med paljetter och pärlor

How do you justify a lifestyle that is bad for the planet? Maybe that question goes for most lifestyles nowadays. Simply being alive means we’ll have a more or less bad effect on the climate as soon as we eat, buy stuff and move around. We’d have to live very differently to not make our planet worse. For someone who loves both travelling and nature this is a dilemma. There’s a new… Collection Klänning Lola - Röd - Dam

DESIGN Farleigh Mörkblå mom jeans i slim fit med hög midja och synlig gylf med knappar

DESIGN Petite Recycled Florence Mellanblå vintage-färagde jeans med raka ben

In the midst of snow and rain in Lofoten I finally made time to go through photos from a much warmer place. 1500 photos have turned into a few hundred. Below are some favourites + a short movie. I can warmly recommend you to go to Dhigurah because it’s a local island and you’ll support local families and get a ‘real’ experience rather than going to a ‘resort-island’. This trip was organized… Läs mer

DESIGN Genomskinlig regnkappa med fuskpälskrage

Men Jeans, loose fit med stretch - Blå - Herr

At first I had named it ‘discipline week’ and thought of it with some harshness and squinty eyes, as if going into a bootcamp. It was the week extra I had to stay in Indonesia as my boyfriend had to go back earlier to work and take care of the dog. As I really didn’t have any business at home in the cold and my family was away, I might as well… Adidas Sport Performance Bikini Essence Core 3 Stripes Swim - Svart - Dam

DESIGN Gräddvita och svarta randiga byxor i ankle grazer-modell med extra smal passform

DESIGN Gröna mjukisbyxor i superskinny fit med sidorand

Ever since I heard of their existence, I wanted to meet them. Ever since then I built up expectations. It was a long time ago, and many things changed in the lives of the sea gypsies, and in the world. If we´d arrived 7 years earlier there wouldn´t have been any mobile phones in the village. Maybe not even electricity for a few hours every day. I don´t remember how long they… BOSS Business Wear Fashion T Shirt Ögrönlar

DESIGN Inkamönstrad maxikjol för stranden del av set

Dagmar Klänning Ulka - Natur - Dam

Fridykning är en fantastisk upplevelse. Man lär sig mycket om sig själv, andning och havet. Det har varit många förfrågningar kring kurser i fridykning så vi har satt kurs-datum redan nu! Jag kommer hålla 3 x 2 kurser i sommar längs vår vackra västkust. På kursen kommer du lära dig enkla tekniker för att andas bättre, vara lugnare i vatten, snorkla tryggare, fridyka djupare och stanna längre under ytan. Fridykning är ett sätt… Läs mer

DESIGN khakifärgad blommig satängskjorta i regular fit

Collection Parkas Lydia - Svart - Dam

Those words are ture both for the actual travel, and for life itself. Luggage can be many different things. It can be memories, difficult experiences, stories we keep telling ourselves as well as owning a lot of things. If you have a heavy load of experiences you haven’t processed but just pushed away you might have a kind of spiritual heaviness. If you have done someting bad and not forgiven yourself for… DESIGN Gräddvit melerad overStorlek-tröja i stickat material med struktur

DESIGN Korta badshorts med patchwork-mönster i barockstil

DESIGN Plusstorlek Vit overStorlekd linneskjorta med platt krage

På datorn fanns ett dokument som hette ‘nybok’. På något märkligt sätt har den nyligen transformerats till två böcker. Innehållet har varierat, men en, eller två, böcker ska det bli. Och de ska bli bra. Enligt teorin att man blir som bäst på det man tycker om, så ska boken/böckerna handla om något jag tycker om, nämligen frihet, enkelhet, naturen och inre äventyr. Om att lyssna inåt istället för utåt. Om att… DESIGN Whitby Mellanblå skinny jeans med låg midja

DESIGN Leopardmönstrade jacquardvävda byxor som dras på med extra smal passform