Mango Leather pointed skor Platta skor

Mango Leather pointed skor Platta skor opnpxc3512-Damskor

Jag läste idag en artikel på aftonbladet att kommunen Mjöby i Sverige har enats om ett förslag att föbjuda uthyrning av burkinis. ”Det är vårt ansvar att arbeta för ett jämställt samhälle och människors lika värde, säger Anneli Sjöström (C), vice ordförande i kultur- och fritidsnämnden”.

Nike Performance MERCURIAL 6 ACADEMY SGPRO Fotbolsskor skruvdobbar svart metallic vivid guld Populära herrskor

Jag förstår verkligen inte hatet mot burkan och/eller burkinin. Jag förstår inte heller hur folk kan bli upprörda över att en annan människa väljer att täcka sig? Jag skulle absolut kunna tänka mig att köpa en burkini, särskilt här i Argentina. Den skyddar mot solen (jag bränner mig här då solen är extremt stark) och så slipper man konstiga blickar från män och kvinnor.

Nike Performance METCON 4 XD Gym & träningskor vit flash crimson racer blå svart Populära herrskor

Om jag ska ha rätten att kunna välja att sätta på mig en blommig klänning, så kan inte jag ta ifrån rätten att en annan kvinna väljer att sätta på sig en burka. Logiskt sätt kan man inte begära friheten ”att få välja själv” och samtidigt begränsa andra människor från att också ha den möjligheten, bara för att den andra personens smak skiljer sig från din egna.

Nike Performance SUPERFLYX 6 CLUB TF Fotbollsskor universaldobbar svart metallic vivid guld Populära herrskor

Mango Leather pointed skor Platta skor opnpxc3512-Damskor

Nike Sportswear INTERNATIONALIST skor oil grå brun summit vit Mode Dam skor

Förutom att det är bra för miljön, så var denna dag sjukt uppskattad av mig. Något jag absolut HATAR med Bogotá, är trafiken. Det går inte en enda dag utan att man sitter fast minst en timme, vilket är förståeligt eftersom det bor cirka 14 miljoner människor här, men ändå. Nu när det börjar bli sommar och riktigt varmt här, så blir värmen bara värre av alla bilar. Dessutom blir luften helt katastrofal av alla avgaser och det är inte så kul för lilla mig som har astma…

 

New Look PEANUT Platåsandaletter rosa guld Mode Dam skor

New Look RAINY Sandaletter svart Mode Dam skor

New Look SCREECH Klassiska stövletter mid grå Mode Dam skor

Nike Sportswear ULTRA COMFORT3 SLIDE Slip ins svart vit Mode Dam skor

Nu ska jag dela med mig med ett av mina absolut bästa skönhetstips någonsin. En hemmagjord scrub som säger hejdååå till död hud och gör huden fantastiskt glänsande och mjuk. En skönhetsritual som används flitigt här i Colombia och resten av Sydamerika. Kanske därför alla latinas är så vackra och rynkfria när de är gamla? ;)

Recept:
– Ca 1 DL malt kaffe.
– Ca 4 tsk kokosolja.
– Ca 1 tsk socker.

svartE LINE FOX Espadrillos grå Populära herrskor

 

New Look Wide Fit Loafers i mockaimitation