River svart i slim fit med barockmönster t-shirt Island qqozeo2571-Herrkläder

Seafolly Active Boardshort Shorts

Seafolly BEACH BASICS AMNESIA KAFTAN - Strandaccessoar - lilac Vackra billiga damkläder

Efter nästan 15 fantastiska år med Baotian i Sverige är det dags att ta farväl. Nu lanserar vi det nya varumärket DRAX, ett modernt varumärke som ligger helt rätt i tiden, med tanke på ökade miljökrav och det stora intresset för elfordon.Seafolly QUILTED WRAP FRONT BOOSTER - Bikiniögrönl - indigo Vackra billiga damkläderScotch & Soda Byxor fodrade - Brun - Dam

Mikael, VD för fordonsgruppen Mipecorp AB

Sebago Cabin Shorts - orange - Herr

Sebago Sweatshirt - Blå - Herr

Baotian tillverkar motorcyklar och mopeder i scootermodell. Baotian är Sveriges mest sålda moped sedan 2004. Second Female blås Leaf Foil Blouse - Grön - Dam Man kan inte jämföra en Baotian med andra lågpris-scootrar då Baotian har funnits i Sverige sedan 2004 och fabriken i Kina som tillverkar fordonen har över 20 års erfarenhet.

Fabriken i Kina tillverkar ca 400 000 fordon per år. Under årens lopp har vi sett vilka delar som är bra och mindre bra.Second Female Celeste Dress KlänningarScotch & Soda Crewneck sweat with flatlock seams and clean flock artwork Ögrönlar. Delarna vi har varit extra noga med som ska hålla en hög standard och vara av mycket bra kvalitet är förgasare, vevlager, drivrem, däck samt batterier.

Till Baotian så använder vi oss utav däck som kommer ifrån Kenda.Second Female Klänning Telinna Dress - Grön - Dam. Vi kontrollerar fordonen under produktionen så allting görs som det ska och att det inte blir några fel med fordonen.

Efter den kontrollerade produktionen av Baotian-scootrarna provkörs fordonen och går igenom en sista kvalitetstest där allting testas.Scotch & Soda Felpa sweat with bright inside loops and pop logo print Ögrönlar Second Female rosalle Blouse ÖgrönlarReservdelar till Baotian finns det massvis av så du slipper jaga reservdelar. Behöver du hjälp att välja så är du välkommen att kontakta oss!

See by Chloé A-linjekjol - svart Vackra billiga damkläder

DRAX är frukten av många års erfarenhet. Designade av ledande svenska designers för att fungera optimalt i vårt nordiska klimat. DRAX kommer i sex olika modeller:See by Chloé Vardagsklänning - gul Vackra billiga damkläderScotch & Soda Jacquard sweat blazer Ögrönlar. Bensinmotorerna levereras med en nyutvecklad högteknologisk motor som uppfyller de nya tuffa Euro 4-kraven.

Prissatta för att ge en känsla av att du får mer än vad du betalar för. Alla ska ha möjlighet att köpa en riktigt bra moped.

River svart i slim fit med barockmönster t-shirt Island qqozeo2571-Herrkläder

Baotian tillverkar MC-scootrar och EU-moped klass 1 samt EU-moped klass 2 mopeder. Baotian har ett starkt, prisvärt sortimentet vilket har gjort Baotian störst i Sverige på mopeder. Om man räknar i antal sålda mopeder sedan 2004 är Baotian Classic den modell som är såld i flest exemplar.

Delar väljs med omsorg för att passa nordiska förhållanden, vi strävar alltid efter att bygga de bästa mopeder vi kan, därför har vi under åren utvärderat vad som har fungerat och inte, och valt komponenter utifrån detta. Mopeder som används i Sverige utsätts oftare för tuffare förhållanden – variationer i temperatur, vägsalt, grusvägar samt vägar av bristande kvalité. Seger Strumpor Trekking Mid - Röd - BarnScotch & Soda MIDI LENGTH DRESS WITH SHELL FABRIC BELT - Skjortklänning - svart Vackra billiga damkläder

Selected Femme Jeansjacka med ballongärm och knytning i midjan Du kan även beställa din Baotian moped via vår hemsida och få den levererad till din närmaste återförsäljare som är ansluten som utlämningsställe. Detta ger en ökad trygghet då du vet att din Baotian är monterad av en utbildad mekaniker innan du börjar använda den.

Selected Femme SFDYNELLA - blås - cream Vackra billiga damkläder

Verkstäder knutna till Baotian finns över hela landet. Om du är i behov av hjälp och/eller service finns det ofta en värkstad nära. I verkstäderna kan du även få hjälp med reservdelar och/eller tillbehör till din Baotian.

Selected Femme SLFAYA CASHMERE LS KNIT O NECK NOOS Ögrönlar

Baotian erbjuder modeller för alla – det klassiska utseendet hos Baotian Retro och Baotian Vintage till den sportigare Baotian Diablo. Vi är säkra på att du kommer hitta något du gillar. Vill du ha en moped som är mycket billig i drift och inköp så kanske Baotian Basic inspirerar dig.Scotch & Soda Party shirt Ögrönlar