Persikofärgad midiklänning med och snurrad knut framtill PrettyLittleThing prickar fvyzhi1369-Damkläder

Polo Ralph Lauren Camo Fleece Baseball Jacket Ytterkläder

Polo Ralph Lauren Classic Fit Tie Dye Polo Shirt Ögrönlar

Du skickar dina fakturor och kvitton till oss månadsvis. Allt skickas digitalt – redan digitala underlag skickas som de är, pappersunderlag kan du scanna eller fota.

Polo Ralph Lauren COTTON FLAG LSL SWT Ögrönlar

Vi bokför dina underlag i webbaserade bokföringssystemet Fortnox. Vi återrapporterar till dig efter varje månad. Du har en egen inloggning i Fortnox och kommer alltid åt din bokföring.

Polo Ralph Lauren CTN EMB EYELET SSL KNT Ögrönlar

Du fakturerar själv dina kunder, ser till att de betalar och sköter dina egna betalningar, resten sköter vi. Vi gör din bokföring, ditt bokslut och din årsredovisning, vi deklarerar din moms och dina löner. Vi ser till att hålla alla dina deadlines.

Polo Ralph Lauren FINE TWILL LSL CSD Klänningar

Polo Ralph Lauren HEIDI LONG SLEEVE - Skjorta - vit Vackra billiga damkläder

Du får ett fast månadspris där alla våra tjänster ingår. Vi hör av oss till dig när vi ser saker som bör diskuteras eller kompletteras. All rådgivning ingår – du kan ringa, maila, skypa eller hälsa på oss när du vill.

Polo Ralph Lauren Långärmad tröja - rustic navy Vackra billiga damkläder

Vi gör din bokföring och dina skatter till vårt ansvar. Vi arbetar endast med små företag, alla kunder är lika viktiga. Vi ansvarar tillsammans för alla kunder – du är inte beroende av att ”din konsult” är på plats.

PrettyLittleThing Persikofärgad midiklänning med prickar och snurrad knut framtill

Polo Ralph Lauren LSPOHOODM2 LONG SLEEVE KNIT Ögrönlar

Account Factory är inte riktigt som den traditionella redovisningsbyrån.

Här är några saker som skiljer oss från mängden.

Polo Ralph Lauren Polo Floral Jersey Tee Ögrönlar

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.
Polo Ralph Lauren RL Heart Short Sleeve Sweater Ögrönlar

Polo Ralph Lauren SLFHDNS FLAT SHORT Shorts

På vår blogg Accounts (get it?) skriver vi kunskapsartiklar av typen ”så funkar det” samt om nyheter på redovisnings- och skatteområdet. Då och då skriver vi även om utvecklingen i vår bransch och vad som händer i vårt eget företag.

Vi försöker skriva på ren svenska och göra innehållet tillgängligt för den vanlige företagaren. I kommentarsfältet kan våra läsare ställa följdfrågor och diskutera. Vårt mest kommenterade blogginlägg just nu är Förmån eller nettolöneavdrag med 274 kommentarer.

Q S designed by Stickad tröja - blå Vackra billiga damkläder
Pennor
Polo Ralph Lauren SSKCCM SLM1 SHORT SLEEVE KNIT Ögrönlar
torsdag 02 maj 2019
Roxy Baddräkt Keep It Roxy one piece swimsuit - Blå - Dam

Dags att förklara en av de där facktermerna som vi bokförare slänger oss med: "Bokslutet". Tanken här är att ge en förståelse för vad ett bokslut är, inte att ge en snabbkurs i att göra bokslut. Det är tyvärr ett lite större område än så. :) Definition av bokslut Det kanske finns en ...

Skrivet av Mikael Green
Tiger of Sweden Klänning Ziatra Dress - Grön - Dam

Vad är ett utlägg och vad är en kostnadsersättning? Vilka skatteregler gäller? Vad gäller för att lyfta ingående moms på utlägg? Vissa "utlägg" som görs av företagare och anställda, är egentligen privata kostnader i tjänsten och de fungerar lite annorlunda. Här går vi igenom lite regler och ...

Persikofärgad midiklänning med och snurrad knut framtill PrettyLittleThing prickar fvyzhi1369-Damkläder

Polo Ralph Lauren T-shirt med print - powder blå Vackra billiga damkläder

Ungefär så många A4-papper har vi sparat hittills genom att arbeta digitalt. Mindre krångel för dig, och bättre för miljön.