Lamica ANDIA Sandaler half svart Mode Dam skor
Mtng KONG Stövlar med kilklack karma tan Mode Dam skor

ANDIA Sandaler half svart Dam skor Lamica Mode qncucz3223-Damskor

Det är som att komma hem i sig själv när man som jag går på kurs om ledarskap där man vänder och vrider på frågan om värderingar. Blandat med praktiska frågor kring strategi, mål, lönsamhet, styrning och uppföljning, digitalisering och ledarskapsprinciper så dyker de upp – frågan om vem man är och vad som är viktigt. (just nu via premiumutbildningen Women for leaders som jag bara älskar).

Nike Performance AIR MAX SEQUENT Neutrala löparskor vit university röd svart wolf grå Populära herrskor

Nike Performance AIR ZOOM VAPOR X HC Multicourt skor half blå svart vit laser fuchsia bright crimson indigo force Populära herrskor

Nike Performance FLEX 2019 RN Löparskor half blå hyper rosa vit svart Mode Dam skor

Så blessed 🙏🏼.

Fyra bra utbildare för ledare som lyfter dessa perspektiv om värderingar och gör en vass på att jobba med kulturen för att möjliggöra resultat som ledare:

Mtng Platåsandaletter light blå tan Mode Dam skor och deras utbildningar om att leda i komplexitet. Jag har gått tre av deras program och har användning för det varje dag. Per Hugander, som grundade IERO, är jag evigt tacksam för i mitt uppdrag som ledare. Nämnas ska också Patrick Stahl från Mtng Platåsandaletter viviin röd Mode Dam skor som i IERO sammanhang lärt mig hur man lyckas få gjort saker (i verkligheten) i ett team.

WOMEN FOR LEADERS premium program som är mitt nuvarande program som jag går som är fantastiskt bra där den här modulen om värderingar var så starkt genomfört med Frida Lundh (författare till boken Mtng Sandaler antil svart Mode Dam skor) och Johanna Frelin, vd på Tengboms (årets innovativa ledare 2017 om en idol för mig). Queens on values! WFL har också ett accelerationsprogram för kvinnor i mellanchefssituationen som är på väg om det passar dig bättre.

Mtng Sandaletter antil svart Mode Dam skor vars ledarutbildning jag gick för ett par år sedan som förutom många av Mtng skor svart Mode Dam skor metoder och vägde in neurovetenskap och sociologin när man jobbar med förändring. Vasst om värderingar och om ex Mtng skor light blå Populära herrskor för att förstå hur kulturen påverkar människan så starkt.

ANDIA Sandaler half svart Dam skor Lamica Mode qncucz3223-Damskor

Det är söndag och vi är mitt i livets virvel. I stormens öga känns det alltid lugnt. Ibland är det så livet är för en fyrbarnsfamilj. Några spelar roblox med varandra i en obäddad dubbelsäng. Någon verkar förstoppad men på väldigt bra humör. Vi vuxna letar lavemang och hittar några som gick ut 2015. Letar vidare och finner jackpot. Utgång 2020 – bara att köra! Och tur är väl det, för ute går inte att köra.

Nike Performance LEGEND 7 ACADEMY FG Fotbollsskor fasta dobbar dark grå svart opti gul Populära herrskor

Per har också nyss läst Tommy Hellstens bok, Native FITZSIMMONS TREKLITE Snörstövletter regatta blå shell vit onyx svart Populära herrskort. Jag själv läste den 1999 med stor behållning. Den öppnade många perspektiv för mig och präglat mycket av mitt tankesätt. Hellsten är både psykoterapeut och teolog. Hans tankesätt blev tidigt en del av mitt förståelsesystem.

Boken handlar om medberoende till varann och till sina livsvillkor i barndomen. Mitt villkor handlade om min handikappade bror och anpassningen till det.

Nike Performance METCON 4 XD Gym & träningskor röd orbit svart mystic röd Populära herrskorNike Performance TIEMPO LEGENDX 7 CLUB TF Fotbollsskor universaldobbar svart metalic vivid guld Populära herrskor

Älskar dessa samtal samtidigt som de är jobbiga. Nu ska jag gå och krama om min man och få honom och förstå det. Sedan ska jag klyxa barn. Livets alla skeden 💩.

ANDIA Sandaler half svart Dam skor Lamica Mode qncucz3223-Damskor

Nike Running Wide Fit Air Zoom 35 Pegasus 942853 001 Svarta löparskor

Hon var sjuk och svag igår. Magsjuka för första gången. Nu är blicken klar, men jag vill inte ge henne för mycket. Det är rätt slitigt att byta lakan och sova på vakt. Men den lilla rösten är uppfodrande.

Nike SB STEFAN JANOSKI MAX skor vast grå obsidian vit gum gul Populära herrskor

När jag fyllde år hjälpte Facebook mig att samla in 3700 kr till kampanjen Född flicka. Den mest meningsfulla present jag fått.

Den lilla randiga somnade tillfreds bredvid mig. Nu på morgonen var jag ett mammavrak efter en minst sagt obekväm natt. Men en natt väl värt det. Mitt törstiga barn sov sött med ett stillat begär och en trygg och varm famn. Jag önskar det till alla barn.

Nike Sportswear OUTBURST PRM skor plum chalk celery summit vit pale rosa Mode Dam skor