DESIGN Djupt urringa baddräkt med halterneck och fransar i blommigt och randigt paradismönster i återvunnet material DESIGN Miniklänning med lång ärm och ringdesign

DESIGN Svartgårmelerad overStorlekd superlongline t-shirt med 3 4 ärm

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

DESIGN Miniklänning med paljetter pingvinärm och omlottmidja
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen DESIGN Miniklänning med spetspaneler och klockad kjolTwitterDESIGN minimal smoking-jumpsuit med vida ben och satängdetalj och DESIGN Minimalistisk palmmönstrad crop top i jersey för stranden

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

DESIGN Tall Blå- och rödrandig skjorta med extra smal passform

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

DESIGN Tall Lång pennkjol med hög midja

DESIGN Mjuka vardagsbyxor i tvättad twill med knytmidja

DESIGN Tall Pelmetkjol i svart denim

DESIGN Mönstrad jumpsuit med djup urringning och rynkad midja

DESIGN Tall svart stickad t-shirt i longline-modell

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen DESIGN Mörkblå blockfärgad sweatshirtDESIGN Mörkblå superskinny jeans med stora revorDESIGN mörkorange huvtröja med dragkedja och DESIGN Muscle t-shirt med blommigt foliemönster

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det DESIGN Naturvit t-shirt i ekologiskt material med kontrasterande bröst- och ärmpanel med passpoaler.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

DESIGN Organic Ärmlös t-shirt med sänkt ärmöppning 2-pack flerpack spara

DESIGN Texturerad skjorta i overStorlek-modell med ränder i olika färger

DESIGN T-shirt i overStorlek- och extra longline-modell med fototryck och kontrasterande halsringning

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

DESIGN T-shirt med marinblå färgblock

Jag har redan satt upp plattformen, DESIGN Ormskinnsmönstrad miniklänning med spets rynkning och peplum nedtill, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

DESIGN Vanessa plisserad halterneck-klänning

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen DESIGN OverStorlek-sweatshirt med kort ärm i ribbat materialDESIGN Palmmönstrad solklänning i minilängd med snurrad knut framtillDESIGN Persikofärgad strandklänning i tvättad neon och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

DESIGN Vit kort t-shirt i ekologisk bomull med rund halsringning och uppvikt ärm

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

DESIGN Plusstorlek Leopardmönstrad tonad kimono i overStorlek-modell

DESIGN vit t-shirt i avslappnad modell medd 3 4-ärm och båtringning

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par DESIGN Plusstorlek Svart skjorta i regular fit med farfarskrage 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en DESIGN PREMIUM Balklänning i midilängd med broderi 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterDESIGN Prickig midikjol med knappar framtill och stora fickor och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

DESIGN - Khakifärgad ribbad tröja

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger DESIGN Rivington Svarta ankellånga jeggings med hög midja.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av DESIGN Röda grå och vita hipsters i ekologisk bomull med randigt midjeband i 7-pack flerpack spara och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen DESIGN rosa bikiniögrönl i glansig satin med knut framtillDESIGN rosa overStorlek-skjorta med knappar i hornimitationDESIGN Rostfärgade cargobyxor med smal passform och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det DESIGN Scarfmönstrad glammig strandplaysuit med cape baktill.