Filippa K Pull on Pants Byxor Hilfiger Collection HCM BIG BAND DRESSY PANTS (S) Byxor

Lauren Ralph Lauren Maxiklänning - lighthouse navy Vackra billiga damkläder

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Hilfiger Collection HE OVERStorlekD HOODY B Ögrönlar
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Hilfiger Collection HILFIGER DRAPED T SHIRT SS ÖgrönlarTwitterHilfiger Collection JERSEY MIDI SKIRT Kjolar och Hilfiger Collection RUFFLE SWTR DRESS LS Klänningar

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Lauren Ralph Lauren SOFT SHORT PACKABLE - Dunjacka - röd Vackra billiga damkläder

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Lauren Ralph Lauren Two Tone Crepe Dress Klänningar

HOLZWEILER WILDHORSE Knit Ögrönlar

Le Fix LF Box Tee Ögrönlar

Hope Box Tee Ögrönlar

Lee Jeans LONG LINE RIDER Ytterkläder

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

 • Avanza Bank Holding
 • Castellum
 • Dedicare
 • ICA Gruppen
 • Knowit
 • Sweco B
 • Wihlborgs Fastigheter
 • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Hope Fix Shirt ÖgrönlarHope Krissy Denim JeansHope Rio Sweater Ögrönlar och Hope Tone Sweater Ögrönlar

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Houdini W's Pitch Jacket Ytterkläder.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Hunkemöller Alanna string r Trosor

Lee ONE POCKET SHIRT - Skjorta - navy Vackra billiga damkläder

Mer produktinformation
 • 86% triacetate 14% polyester
 • Vida ben
 • Kort skuren längd
 • BCI: Better Cotton Initiative ™ ger jordbrukare utbildning för att producera solidarisk, miljövänlig och ekonomiskt hållbar bomull.
 • En essentiell vara
 • Elastiskt midjeband
 • Handtvätt
 • Levete Room LR EMMY Kjolar

  I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

  Lexington Clothing Talula Sweater Ögrönlar

  Jag har redan satt upp plattformen, Hunkemöller Nala Low Rio Badkläder, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

  investd.se

  Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

  Limited Sports TALLIN - Funktionströja - svart vit popstar Vackra billiga damkläder

  Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

  Ska bli så kul!

  /Framtidsfeministen Hunkemöller Top LS Velours Piping ÖgrönlarHunkydory Stevey Cami Dress KlänningarIcebreaker Mens Shearer Crewe Sweater Ögrönlar och Facebook

  Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Line of Oslo Vanessa short solid Ögrönlar

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

IVY & OAK STAND-UP COLLAR - blås - vintage blå Vackra billiga damkläder

LTB MINA - Jeans Skinny Fit - vit denim Vackra billiga damkläder

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Ivyrevel Puff Sleeve Panel Dress Klänningar 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en IZOD PAISLEY PRINT BD SHIRT Ögrönlar 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterJ. Lindeberg Damien Shadow Jeans och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Mads Nørgaard Iceland Kanona Ögrönlar

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger JDY JDYSNAKEY SMOCK DRESS - Vardagsklänning - röd Vackra billiga damkläder.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av JUNK de LUXE Heavy twill skinny jeans Jeans och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Just Female Cassandra blouse ÖgrönlarJust Female Lena blouse ÖgrönlarJust Female Thea knit Ögrönlar och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Kaffe Amber S S Tunic MIN 16 pcs Ögrönlar.