Mint&berry T-shirt med - röd blå Vackra damkläder print billiga rnkzwd6245-Fashion Kläder

Moss London Vit långärmad skjorta i stretchtyg och smal passform

Motel  Leopardmönstrad skir maxiklänning i krossad sammet

Du skickar dina fakturor och kvitton till oss månadsvis. Allt skickas digitalt – redan digitala underlag skickas som de är, pappersunderlag kan du scanna eller fota.

Moves MARISAN DRESS - Maxiklänning - bright lavender Vackra billiga damkläder

Vi bokför dina underlag i webbaserade bokföringssystemet Fortnox. Vi återrapporterar till dig efter varje månad. Du har en egen inloggning i Fortnox och kommer alltid åt din bokföring.

Munthe Klänning Accept Dress - Blå - Dam

Du fakturerar själv dina kunder, ser till att de betalar och sköter dina egna betalningar, resten sköter vi. Vi gör din bokföring, ditt bokslut och din årsredovisning, vi deklarerar din moms och dina löner. Vi ser till att hålla alla dina deadlines.

Mustang PERFECT SHAPE - Jeans Skinny Fit - denim blå Vackra billiga damkläder

MyMo Stickad tröja - apricot Vackra billiga damkläder

Du får ett fast månadspris där alla våra tjänster ingår. Vi hör av oss till dig när vi ser saker som bör diskuteras eller kompletteras. All rådgivning ingår – du kan ringa, maila, skypa eller hälsa på oss när du vill.

NAF NAF Tygbyxor - spice blåsh Vackra billiga damkläder

Vi gör din bokföring och dina skatter till vårt ansvar. Vi arbetar endast med små företag, alla kunder är lika viktiga. Vi ansvarar tillsammans för alla kunder – du är inte beroende av att ”din konsult” är på plats.

Mint&berry T-shirt med print - röd blå Vackra billiga damkläder

Na-kd Svart och vit midikjol med giraffmotiv

Account Factory är inte riktigt som den traditionella redovisningsbyrån.

Här är några saker som skiljer oss från mängden.

Nanso Byxor Trousers Juttu - Svart - Dam

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.
Nanso Ladies dress, Kaiku Klänningar

Nanso Ladies skirt, Keidas Kjolar

På vår blogg Accounts (get it?) skriver vi kunskapsartiklar av typen ”så funkar det” samt om nyheter på redovisnings- och skatteområdet. Då och då skriver vi även om utvecklingen i vår bransch och vad som händer i vårt eget företag.

Vi försöker skriva på ren svenska och göra innehållet tillgängligt för den vanlige företagaren. I kommentarsfältet kan våra läsare ställa följdfrågor och diskutera. Vårt mest kommenterade blogginlägg just nu är Förmån eller nettolöneavdrag med 274 kommentarer.

MOS MOSH Blake Grande Blazer Ytterkläder
Pennor
Nanso Tunika Asteri - Röd - Dam
torsdag 02 maj 2019
Mos Mosh BLAKE NIGHT LONG PANT - Tygbyxor - svart Vackra billiga damkläder

Dags att förklara en av de där facktermerna som vi bokförare slänger oss med: "Bokslutet". Tanken här är att ge en förståelse för vad ett bokslut är, inte att ge en snabbkurs i att göra bokslut. Det är tyvärr ett lite större område än så. :) Definition av bokslut Det kanske finns en ...

Skrivet av Mikael Green
MOS MOSH Cobb Blazer Ytterkläder
Napapijri - Långärmad marinblå t-shirt med rund halsringning och Solin logga
onsdag 08 november 2017
MOS MOSH Larina Ribbon Shirt Ögrönlar

Vad är ett utlägg och vad är en kostnadsersättning? Vilka skatteregler gäller? Vad gäller för att lyfta ingående moms på utlägg? Vissa "utlägg" som görs av företagare och anställda, är egentligen privata kostnader i tjänsten och de fungerar lite annorlunda. Här går vi igenom lite regler och ...

Mint&berry T-shirt med - röd blå Vackra damkläder print billiga rnkzwd6245-Fashion Kläder

Needle & Thread - Tyllkjol i gammeldags rosa

Ungefär så många A4-papper har vi sparat hittills genom att arbeta digitalt. Mindre krångel för dig, och bättre för miljön.