Eva Solo Nordic Kitchen Skål 1.2 L Svart - tallrikar & skålar
Georg Jensen Manhattan Cocktailshaker 0.75 L Rostfritt Stål

Eva Solo Nordic Skål 1.2 L Svart - & skålar Kitchen tallrikar fadeqa2870-Hem & Inredning

Det är som att komma hem i sig själv när man som jag går på kurs om ledarskap där man vänder och vrider på frågan om värderingar. Blandat med praktiska frågor kring strategi, mål, lönsamhet, styrning och uppföljning, digitalisering och ledarskapsprinciper så dyker de upp – frågan om vem man är och vad som är viktigt. (just nu via premiumutbildningen Women for leaders som jag bara älskar).

Lampa Lamm LED Rice - barnlampor

Form Living Hylla med fack Metall 61x11.5x12.5cm Vit - hyllor

PR Home Wells Taklampa 43 cm E27 Vit (hvit) - taklampor

Så blessed 🙏🏼.

Fyra bra utbildare för ledare som lyfter dessa perspektiv om värderingar och gör en vass på att jobba med kulturen för att möjliggöra resultat som ledare:

Morphy Richards Accent Brödrost Scandi Vit Trä - brödrostar och deras utbildningar om att leda i komplexitet. Jag har gått tre av deras program och har användning för det varje dag. Per Hugander, som grundade IERO, är jag evigt tacksam för i mitt uppdrag som ledare. Nämnas ska också Patrick Stahl från Iittala Aino Aalto Glas 2-pack 33 cl Ljusblå - glas som i IERO sammanhang lärt mig hur man lyckas få gjort saker (i verkligheten) i ett team.

WOMEN FOR LEADERS premium program som är mitt nuvarande program som jag går som är fantastiskt bra där den här modulen om värderingar var så starkt genomfört med Frida Lundh (författare till boken RIG-TIG Brödlåda BOX-IT Vit RIG-TIG by Stelton - köksförvaring) och Johanna Frelin, vd på Tengboms (årets innovativa ledare 2017 om en idol för mig). Queens on values! WFL har också ett accelerationsprogram för kvinnor i mellanchefssituationen som är på väg om det passar dig bättre.

Hackman Mumin Första Bestickset Snorkfröken & Lilla My Rostfritt Stål vars ledarutbildning jag gick för ett par år sedan som förutom många av Le Creuset Signature Djup Tallrik 16 cm Cerise (rød) - tallrikar & skålar metoder och vägde in neurovetenskap och sociologin när man jobbar med förändring. Vasst om värderingar och om ex Zwilling Skärbräda Trä Vändbar 60x40x3.5cm - skärbrädor för att förstå hur kulturen påverkar människan så starkt.

Eva Solo Nordic Skål 1.2 L Svart - & skålar Kitchen tallrikar fadeqa2870-Hem & Inredning

Det är söndag och vi är mitt i livets virvel. I stormens öga känns det alltid lugnt. Ibland är det så livet är för en fyrbarnsfamilj. Några spelar roblox med varandra i en obäddad dubbelsäng. Någon verkar förstoppad men på väldigt bra humör. Vi vuxna letar lavemang och hittar några som gick ut 2015. Letar vidare och finner jackpot. Utgång 2020 – bara att köra! Och tur är väl det, för ute går inte att köra.

Globen Lighting Astoria Vägglampa B 30 D 27 H 62 cm Borstad mässing Vit Globen Lighting AB

Per har också nyss läst Tommy Hellstens bok, Exxent Strainer Julep D 7.7 cm Rostfritt Stål Övriga varumärkent. Jag själv läste den 1999 med stor behållning. Den öppnade många perspektiv för mig och präglat mycket av mitt tankesätt. Hellsten är både psykoterapeut och teolog. Hans tankesätt blev tidigt en del av mitt förståelsesystem.

Boken handlar om medberoende till varann och till sina livsvillkor i barndomen. Mitt villkor handlade om min handikappade bror och anpassningen till det.

Nordal RING Vas Glas Järn D 18 cm H 23 cm Klar (vit)Nordal Ljusstake med 3 kulor Järn Brödd 7 cm H 22 cm Svart

Älskar dessa samtal samtidigt som de är jobbiga. Nu ska jag gå och krama om min man och få honom och förstå det. Sedan ska jag klyxa barn. Livets alla skeden 💩.

Eva Solo Nordic Skål 1.2 L Svart - & skålar Kitchen tallrikar fadeqa2870-Hem & Inredning

Kähler Nobili Isberg Ljuslykta H 15.5 cm Vit (hvit) - ljusstakar & ljuslyktor

Hon var sjuk och svag igår. Magsjuka för första gången. Nu är blicken klar, men jag vill inte ge henne för mycket. Det är rätt slitigt att byta lakan och sova på vakt. Men den lilla rösten är uppfodrande.

Never look back Poster A4 Wonderwall - posters & väggdekoration

När jag fyllde år hjälpte Facebook mig att samla in 3700 kr till kampanjen Född flicka. Den mest meningsfulla present jag fått.

Den lilla randiga somnade tillfreds bredvid mig. Nu på morgonen var jag ett mammavrak efter en minst sagt obekväm natt. Men en natt väl värt det. Mitt törstiga barn sov sött med ett stillat begär och en trygg och varm famn. Jag önskar det till alla barn.

Ib Laursen ALTUM Diskmedel 500 ml H 18 cm D 7 5 cm Transparent IB Laursen