Just Female Holmes trousers Byxor wide fdtygu3492-Damkläder

Makia CANOPY JACKET Ytterkläder

MAMALICIOUS MLCROSSY - Topp - grå Vackra billiga damkläder

Efter nästan 15 fantastiska år med Baotian i Sverige är det dags att ta farväl. Nu lanserar vi det nya varumärket DRAX, ett modernt varumärke som ligger helt rätt i tiden, med tanke på ökade miljökrav och det stora intresset för elfordon.Mango Cable knit sweater ÖgrönlarLyle & Scott Sweat Short

Mikael, VD för fordonsgruppen Mipecorp AB

Mer produktinformation
  • 65% polyester, 35% viskose
  • Styla tillsammans med sneakers för en trendig look
  • Hög midja
  • Maskintvätt i högst 30 ˚C i program för skonsam tvätt. Halvfull maskin med kort centrifugering rekommenderas
Mango Man Folded cuffs Tailoröd shirt Ögrönlar

Mango MILLY - Fodralklänning - svart Vackra billiga damkläder

Baotian tillverkar motorcyklar och mopeder i scootermodell. Baotian är Sveriges mest sålda moped sedan 2004. Marc O'Polo BLOUSE NORMAL SHAPE PLEAT DETAIL - Skjorta - pastel sky Vackra billiga damkläder Man kan inte jämföra en Baotian med andra lågpris-scootrar då Baotian har funnits i Sverige sedan 2004 och fabriken i Kina som tillverkar fordonen har över 20 års erfarenhet.

Fabriken i Kina tillverkar ca 400 000 fordon per år. Under årens lopp har vi sett vilka delar som är bra och mindre bra.Marc O'Polo FAVORITE - Bygel-bh - nude Vackra billiga damkläderM Missoni M MISSONI JUMPSUIT JERSEY Jumpsuits. Delarna vi har varit extra noga med som ska hålla en hög standard och vara av mycket bra kvalitet är förgasare, vevlager, drivrem, däck samt batterier.

Till Baotian så använder vi oss utav däck som kommer ifrån Kenda.Marc O'Polo PANTS REGULAR RISE BUT COMFY - Tygbyxor - svart Vackra billiga damkläder. Vi kontrollerar fordonen under produktionen så allting görs som det ska och att det inte blir några fel med fordonen.

Efter den kontrollerade produktionen av Baotian-scootrarna provkörs fordonen och går igenom en sista kvalitetstest där allting testas.M Missoni M MISSONI TOP Ögrönlar Marciano by GUESS DEZARY PANT ByxorReservdelar till Baotian finns det massvis av så du slipper jaga reservdelar. Behöver du hjälp att välja så är du välkommen att kontakta oss!

Marciano by GUESS VIVID DRESS Klänningar

DRAX är frukten av många års erfarenhet. Designade av ledande svenska designers för att fungera optimalt i vårt nordiska klimat. DRAX kommer i sex olika modeller:Marimekko PAICILLA Trousers ByxorMadewell INLAND - Stickad tröja - dark ink Vackra billiga damkläder. Bensinmotorerna levereras med en nyutvecklad högteknologisk motor som uppfyller de nya tuffa Euro 4-kraven.

Prissatta för att ge en känsla av att du får mer än vad du betalar för. Alla ska ha möjlighet att köpa en riktigt bra moped.

Just Female Holmes trousers Byxor wide fdtygu3492-Damkläder

Baotian tillverkar MC-scootrar och EU-moped klass 1 samt EU-moped klass 2 mopeder. Baotian har ett starkt, prisvärt sortimentet vilket har gjort Baotian störst i Sverige på mopeder. Om man räknar i antal sålda mopeder sedan 2004 är Baotian Classic den modell som är såld i flest exemplar.

Delar väljs med omsorg för att passa nordiska förhållanden, vi strävar alltid efter att bygga de bästa mopeder vi kan, därför har vi under åren utvärderat vad som har fungerat och inte, och valt komponenter utifrån detta. Mopeder som används i Sverige utsätts oftare för tuffare förhållanden – variationer i temperatur, vägsalt, grusvägar samt vägar av bristande kvalité. Masai Barna top ÖgrönlarMads Nørgaard Beach Ripstop Swim Badkläder

Masai Dominika top Ögrönlar Du kan även beställa din Baotian moped via vår hemsida och få den levererad till din närmaste återförsäljare som är ansluten som utlämningsställe. Detta ger en ökad trygghet då du vet att din Baotian är monterad av en utbildad mekaniker innan du börjar använda den.

Masai Glorita tunic Ögrönlar

Verkstäder knutna till Baotian finns över hela landet. Om du är i behov av hjälp och/eller service finns det ofta en värkstad nära. I verkstäderna kan du även få hjälp med reservdelar och/eller tillbehör till din Baotian.

Masai Ivonne blouse Ögrönlar

Baotian erbjuder modeller för alla – det klassiska utseendet hos Baotian Retro och Baotian Vintage till den sportigare Baotian Diablo. Vi är säkra på att du kommer hitta något du gillar. Vill du ha en moped som är mycket billig i drift och inköp så kanske Baotian Basic inspirerar dig.Mads Nørgaard Cashlamb Kivo Ögrönlar