Yaxell Slipsten 5000 Grit Keramik - knivtillbehör
Iittala Ultima Thule Dricksglas 2-pack 20 cl Klar - glas

Slipsten 5000 Grit Keramik - knivtillbehör Yaxell fadeqa2670-Hem & Inredning

Det är som att komma hem i sig själv när man som jag går på kurs om ledarskap där man vänder och vrider på frågan om värderingar. Blandat med praktiska frågor kring strategi, mål, lönsamhet, styrning och uppföljning, digitalisering och ledarskapsprinciper så dyker de upp – frågan om vem man är och vad som är viktigt. (just nu via premiumutbildningen Women for leaders som jag bara älskar).

Kudde Sammet Stjärna Grå Form Living - barnplädar & kuddar

Form Living Stoja Figur Bambi 10x8cm Senapsgul - barnrumsdekoration

Soffa med förvaring Jabadabado - barnmöbler

Så blessed 🙏🏼.

Fyra bra utbildare för ledare som lyfter dessa perspektiv om värderingar och gör en vass på att jobba med kulturen för att möjliggöra resultat som ledare:

Estate Coffe Kaffebönor Herbazu 200g Estate Coffee - kaffe & teberödning och deras utbildningar om att leda i komplexitet. Jag har gått tre av deras program och har användning för det varje dag. Per Hugander, som grundade IERO, är jag evigt tacksam för i mitt uppdrag som ledare. Nämnas ska också Patrick Stahl från Le Creuset Salt- och Peppar Kvarnset Höjd 21 cm Cerise som i IERO sammanhang lärt mig hur man lyckas få gjort saker (i verkligheten) i ett team.

WOMEN FOR LEADERS premium program som är mitt nuvarande program som jag går som är fantastiskt bra där den här modulen om värderingar var så starkt genomfört med Frida Lundh (författare till boken Culimat Skärbräda Med Ränna 50 x 30 cm Ek Övriga varumärken) och Johanna Frelin, vd på Tengboms (årets innovativa ledare 2017 om en idol för mig). Queens on values! WFL har också ett accelerationsprogram för kvinnor i mellanchefssituationen som är på väg om det passar dig bättre.

Sage The Boss 2 Go Blender BPB 550 BAL UK silver - mixer & blender vars ledarutbildning jag gick för ett par år sedan som förutom många av Kähler Hammershöi Tekanna 1.2 l Antracitgrå - termosar kannor & karaffer metoder och vägde in neurovetenskap och sociologin när man jobbar med förändring. Vasst om värderingar och om ex Kosta Boda Bruk Dricksglas 35 cl 2-pack Vattelblå - glas för att förstå hur kulturen påverkar människan så starkt.

Slipsten 5000 Grit Keramik - knivtillbehör Yaxell fadeqa2670-Hem & Inredning

Det är söndag och vi är mitt i livets virvel. I stormens öga känns det alltid lugnt. Ibland är det så livet är för en fyrbarnsfamilj. Några spelar roblox med varandra i en obäddad dubbelsäng. Någon verkar förstoppad men på väldigt bra humör. Vi vuxna letar lavemang och hittar några som gick ut 2015. Letar vidare och finner jackpot. Utgång 2020 – bara att köra! Och tur är väl det, för ute går inte att köra.

Bloomingville Väggklocka Aluminium Diameter 29 cm Höjd 4 cm

Per har också nyss läst Tommy Hellstens bok, Smeg Brödrost 4-skivor Blå - brödrostart. Jag själv läste den 1999 med stor behållning. Den öppnade många perspektiv för mig och präglat mycket av mitt tankesätt. Hellsten är både psykoterapeut och teolog. Hans tankesätt blev tidigt en del av mitt förståelsesystem.

Boken handlar om medberoende till varann och till sina livsvillkor i barndomen. Mitt villkor handlade om min handikappade bror och anpassningen till det.

Bäddset 150x210 cm FC Barcelona - barnsängkläderHissgardin Svartvit 140 100 Kids Concept - barngardiner & sänghimlar

Älskar dessa samtal samtidigt som de är jobbiga. Nu ska jag gå och krama om min man och få honom och förstå det. Sedan ska jag klyxa barn. Livets alla skeden 💩.

Slipsten 5000 Grit Keramik - knivtillbehör Yaxell fadeqa2670-Hem & Inredning

PR Home Ashby Taklampa 48 cm Metall Pale Oil brun (brun)

Hon var sjuk och svag igår. Magsjuka för första gången. Nu är blicken klar, men jag vill inte ge henne för mycket. Det är rätt slitigt att byta lakan och sova på vakt. Men den lilla rösten är uppfodrande.

Ib Laursen Kuddfodral 100% Bomull 50 x 50 cm rosa Röd IB Laursen

När jag fyllde år hjälpte Facebook mig att samla in 3700 kr till kampanjen Född flicka. Den mest meningsfulla present jag fått.

Den lilla randiga somnade tillfreds bredvid mig. Nu på morgonen var jag ett mammavrak efter en minst sagt obekväm natt. Men en natt väl värt det. Mitt törstiga barn sov sött med ett stillat begär och en trygg och varm famn. Jag önskar det till alla barn.

Kähler Vas Hammershöi H 25 cm (vit rosa + 3 andra färger)