Manillamärken  stl. 5x10 cm   300 g  svart  glitter  15st.  Vivi Gade Design
Day Home Velvet Kuddfodral 50x50 cm Safari - prydnadskuddar

Manillamärken stl. 5x10 cm 300 g svart 15st. Gade Design glitter Vivi fadeqa9753-Pyssel & diy

Det är som att komma hem i sig själv när man som jag går på kurs om ledarskap där man vänder och vrider på frågan om värderingar. Blandat med praktiska frågor kring strategi, mål, lönsamhet, styrning och uppföljning, digitalisering och ledarskapsprinciper så dyker de upp – frågan om vem man är och vad som är viktigt. (just nu via premiumutbildningen Women for leaders som jag bara älskar).

Pip Studio Soft Zellige Badrock XL rosa - badrockar & morgonrockar

Nicolas Vahé Korg 27x24 cm Sjögräs (brun) - korgar

Esprit Dyan Badrock M Jeans Mustard - badrockar & morgonrockar

Så blessed 🙏🏼.

Fyra bra utbildare för ledare som lyfter dessa perspektiv om värderingar och gör en vass på att jobba med kulturen för att möjliggöra resultat som ledare:

Förvaringsbox 50x38x20cm - barnrumsförvaring och deras utbildningar om att leda i komplexitet. Jag har gått tre av deras program och har användning för det varje dag. Per Hugander, som grundade IERO, är jag evigt tacksam för i mitt uppdrag som ledare. Nämnas ska också Patrick Stahl från Form Living Förvaring sittlåda 38x38x38 cm Kräm - korgar som i IERO sammanhang lärt mig hur man lyckas få gjort saker (i verkligheten) i ett team.

WOMEN FOR LEADERS premium program som är mitt nuvarande program som jag går som är fantastiskt bra där den här modulen om värderingar var så starkt genomfört med Frida Lundh (författare till boken Design House Stockholm Elsa Beskow Bricka Hare Rund 35 cm) och Johanna Frelin, vd på Tengboms (årets innovativa ledare 2017 om en idol för mig). Queens on values! WFL har också ett accelerationsprogram för kvinnor i mellanchefssituationen som är på väg om det passar dig bättre.

Girlang Med Bokstav A Rico - barnrumsdekoration vars ledarutbildning jag gick för ett par år sedan som förutom många av ERNST Kruka med Fat 13 cm Vit (hvit) - krukor metoder och vägde in neurovetenskap och sociologin när man jobbar med förändring. Vasst om värderingar och om ex ERNST Kuddfodral med tofsar 100% linne 50x60 cm Vit - prydnadskuddar för att förstå hur kulturen påverkar människan så starkt.

Manillamärken stl. 5x10 cm 300 g svart 15st. Gade Design glitter Vivi fadeqa9753-Pyssel & diy

Det är söndag och vi är mitt i livets virvel. I stormens öga känns det alltid lugnt. Ibland är det så livet är för en fyrbarnsfamilj. Några spelar roblox med varandra i en obäddad dubbelsäng. Någon verkar förstoppad men på väldigt bra humör. Vi vuxna letar lavemang och hittar några som gick ut 2015. Letar vidare och finner jackpot. Utgång 2020 – bara att köra! Och tur är väl det, för ute går inte att köra.

Täcke i polyesterfiber 65x80 Kaxholmen - barnsängkläder

Per har också nyss läst Tommy Hellstens bok, ABC- Plyschfilt Vit Skip Hop - barnplädar & kuddart. Jag själv läste den 1999 med stor behållning. Den öppnade många perspektiv för mig och präglat mycket av mitt tankesätt. Hellsten är både psykoterapeut och teolog. Hans tankesätt blev tidigt en del av mitt förståelsesystem.

Boken handlar om medberoende till varann och till sina livsvillkor i barndomen. Mitt villkor handlade om min handikappade bror och anpassningen till det.

PR Home Elect LED Filament Glob 80mm. E27 280 lm Klar (klar)Servetter Guld 20-pack Delights Direct - servetter

Älskar dessa samtal samtidigt som de är jobbiga. Nu ska jag gå och krama om min man och få honom och förstå det. Sedan ska jag klyxa barn. Livets alla skeden 💩.

Manillamärken stl. 5x10 cm 300 g svart 15st. Gade Design glitter Vivi fadeqa9753-Pyssel & diy

Smeg Toastgaller till 4-skivors Brödrost 2-pack - tillbehör & reservdelar

Hon var sjuk och svag igår. Magsjuka för första gången. Nu är blicken klar, men jag vill inte ge henne för mycket. Det är rätt slitigt att byta lakan och sova på vakt. Men den lilla rösten är uppfodrande.

Cacas Tårtdekoration Dansande Brudpar 13 cm Övriga varumärken

När jag fyllde år hjälpte Facebook mig att samla in 3700 kr till kampanjen Född flicka. Den mest meningsfulla present jag fått.

Den lilla randiga somnade tillfreds bredvid mig. Nu på morgonen var jag ett mammavrak efter en minst sagt obekväm natt. Men en natt väl värt det. Mitt törstiga barn sov sött med ett stillat begär och en trygg och varm famn. Jag önskar det till alla barn.

Emerio Kokplatta Dubbel 2500 W (svart) - övriga köksmaskiner