KIOMI TALL CITY MARITIME - Shorts - maritime blå Vackra billiga damkläder
Lauren Ralph Lauren Striped Cotton Boatneck Top Ögrönlar

KIOMI TALL CITY - Shorts - maritime blå billiga damkläder MARITIME Vackra fasxkh3962-Fashion Kläder

Det är som att komma hem i sig själv när man som jag går på kurs om ledarskap där man vänder och vrider på frågan om värderingar. Blandat med praktiska frågor kring strategi, mål, lönsamhet, styrning och uppföljning, digitalisering och ledarskapsprinciper så dyker de upp – frågan om vem man är och vad som är viktigt. (just nu via premiumutbildningen Women for leaders som jag bara älskar).

Lyle & Scott Sport Ultra Lightweight Run Jacket Ytterkläder

Mademoiselle R Topp - Blå - Dam

Mads Nørgaard Dot Sport Stelly s Kjolar

Så blessed 🙏🏼.

Fyra bra utbildare för ledare som lyfter dessa perspektiv om värderingar och gör en vass på att jobba med kulturen för att möjliggöra resultat som ledare:

Lauren Ralph Lauren TENCEL DRAPE LAPEL TC WRAP Ytterkläder och deras utbildningar om att leda i komplexitet. Jag har gått tre av deras program och har användning för det varje dag. Per Hugander, som grundade IERO, är jag evigt tacksam för i mitt uppdrag som ledare. Nämnas ska också Patrick Stahl från Lauren Ralph Lauren Trench Jumpsuit Jumpsuits som i IERO sammanhang lärt mig hur man lyckas få gjort saker (i verkligheten) i ett team.

WOMEN FOR LEADERS premium program som är mitt nuvarande program som jag går som är fantastiskt bra där den här modulen om värderingar var så starkt genomfört med Frida Lundh (författare till boken Lauren Ralph Lauren TURTLENECK - Stickad tröja - guld Vackra billiga damkläder) och Johanna Frelin, vd på Tengboms (årets innovativa ledare 2017 om en idol för mig). Queens on values! WFL har också ett accelerationsprogram för kvinnor i mellanchefssituationen som är på väg om det passar dig bättre.

Lauren Ralph Lauren Woman JUDY - T-shirt - bas - blå ocean Vackra billiga damkläder vars ledarutbildning jag gick för ett par år sedan som förutom många av Lauren kvinnor 1T MATTE JERSEY KONATTA MESH Klänningar metoder och vägde in neurovetenskap och sociologin när man jobbar med förändring. Vasst om värderingar och om ex Lauren kvinnor Floral Ruched Jersey Dress Klänningar för att förstå hur kulturen påverkar människan så starkt.

KIOMI TALL CITY - Shorts - maritime blå billiga damkläder MARITIME Vackra fasxkh3962-Fashion Kläder

Det är söndag och vi är mitt i livets virvel. I stormens öga känns det alltid lugnt. Ibland är det så livet är för en fyrbarnsfamilj. Några spelar roblox med varandra i en obäddad dubbelsäng. Någon verkar förstoppad men på väldigt bra humör. Vi vuxna letar lavemang och hittar några som gick ut 2015. Letar vidare och finner jackpot. Utgång 2020 – bara att köra! Och tur är väl det, för ute går inte att köra.

Mads Nørgaard Quilted Rip Stop Jonas Ytterkläder

Per har också nyss läst Tommy Hellstens bok, Lee Jeans Luke Slim Taperöd - Grå - Herrt. Jag själv läste den 1999 med stor behållning. Den öppnade många perspektiv för mig och präglat mycket av mitt tankesätt. Hellsten är både psykoterapeut och teolog. Hans tankesätt blev tidigt en del av mitt förståelsesystem.

Boken handlar om medberoende till varann och till sina livsvillkor i barndomen. Mitt villkor handlade om min handikappade bror och anpassningen till det.

Magic Bodyfashion Comfort Thong TrosorMagic Bodyfashion Silicone Nippless Covers BH ar

Älskar dessa samtal samtidigt som de är jobbiga. Nu ska jag gå och krama om min man och få honom och förstå det. Sedan ska jag klyxa barn. Livets alla skeden 💩.

KIOMI TALL CITY - Shorts - maritime blå billiga damkläder MARITIME Vackra fasxkh3962-Fashion Kläder

Maidenform CONgrönIBLE BRALETTE CASUAL COMFORT - Topp - svart Vackra billiga damkläder

Hon var sjuk och svag igår. Magsjuka för första gången. Nu är blicken klar, men jag vill inte ge henne för mycket. Det är rätt slitigt att byta lakan och sova på vakt. Men den lilla rösten är uppfodrande.

Maidenform SLEEK SMOOTHERS - Shapewear - svart Vackra billiga damkläder

När jag fyllde år hjälpte Facebook mig att samla in 3700 kr till kampanjen Född flicka. Den mest meningsfulla present jag fått.

Den lilla randiga somnade tillfreds bredvid mig. Nu på morgonen var jag ett mammavrak efter en minst sagt obekväm natt. Men en natt väl värt det. Mitt törstiga barn sov sött med ett stillat begär och en trygg och varm famn. Jag önskar det till alla barn.

Mango Grå rutig blazer del av set