Swims Braided Lace Loafer svart svarta Skor Online fzehcn1187-Mäns Skor

Swims Braided Lace Loafer svart svarta Skor Online
Hunkemöller CORE - Träningsshorts - svart
PrAna VALENTINA TANK - Linne - svart horchata
ASICS LOOSE STRAPPY TANK - Funktionströja - performance svart

New Balance FEEL THE COOL TANK - Funktionströja - vit

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Adidas Performance DFB DEUTSCHLAND PRE - Landslagströjor - svart equipment grön grå two
Nike Performance FENOM BRA - Sport-bh - vit pure platinum

Hummel CHARGE SHORTS - Träningsshorts - true blå

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Tamaris 22410 001 svart svarta Skor Online, Vagabond Mila 4016 188 01 vit vita Skor Online, Kurt Geiger London DONNIE ELASTIC skor

ONLY Play ONPCLARISSA TRAINING TEE - Funktionströja - svart

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: RAID Genna Svarta sandaler med blockklack och bröd passform, HR, Shepherd HUGO Tofflor & inneskor antique cognac Populära herrskor

Champion 6 PACK - Ankelsockor - grå vit svart

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Zign Slip ins cognac Mode Dam skor

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Adidas Performance LIN CORE - Sportväska - svart vit

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

ONLY Play Träningsbyxor - navy

Läs mer

Ämnen: Superfit Ulli velcro GORE TEX® Port lila Skor Online, kompetensbaserad rekrytering, Tiger of Sweden Saut(smoking) svart svarta Skor Online, rekryteringsprocess

Nike Performance AIR VAPORMAX 2019 - Neutrala löparskor - rosa tint barely volt light cream

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

The North Face AMBITION - T-shirt med print - fiery coral

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Nicce Kansas Vita skor

Ämnen: Polo Ralph Lauren Hanford Marinblå skor i mocka, kompetensförsörjning

Adidas Performance RUN TEE - T-shirt med print - vit

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Stradivarius Platta sandaler med raffia

Ämnen: Vans DIAMO NI skor lapis blå true vit Populära herrskor, Nike Performance STRIKE - Bollar - anthracite opti gul svart

Craft ESSENCE - T-shirt - bas - blaze

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Tamaris 24200 001 svart svarta Skor Online

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Craft PROGRESS HALFZIP TEE - Teamwear - svart

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Kurt Geiger London NOTTY FLAT Sandaler
Arena SOLID SWIM PRO - Baddräkt - navy vit

Ellesse CAFONE - Träningsshorts - navy

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

8848 Altitude SANTO BIKE SHORT - Tights - deep dive

Nike Performance PG3 - Indoorskor - svart vit laser fuchsia

Nike Performance DRY DNA SHORT FLORAL - Träningsshorts - pale ivory svart

Puma FUTURE 19.4 FG AG - Fotbollsskor fasta dobbar - svart vit

Se alla