SAND Mohair Star Normal Kostymer & kavajer Napoli fvyzhi3153-Herrkläder

S.Oliver LISETTE - Bygel-bh - coral Vackra billiga damkläder

S.Oliver SMART - Tygbyxor - grå melange Vackra billiga damkläder

Du skickar dina fakturor och kvitton till oss månadsvis. Allt skickas digitalt – redan digitala underlag skickas som de är, pappersunderlag kan du scanna eller fota.

S.Oliver T-shirt med print - creme Vackra billiga damkläder

Vi bokför dina underlag i webbaserade bokföringssystemet Fortnox. Vi återrapporterar till dig efter varje månad. Du har en egen inloggning i Fortnox och kommer alltid åt din bokföring.

Sail Racing GRINDER POLO Ögrönlar

Du fakturerar själv dina kunder, ser till att de betalar och sköter dina egna betalningar, resten sköter vi. Vi gör din bokföring, ditt bokslut och din årsredovisning, vi deklarerar din moms och dina löner. Vi ser till att hålla alla dina deadlines.

Salomon AGILE SHORT - Träningsshorts - anthracite Vackra billiga damkläder

Salomon Löparjacka Bonatti WP Jkt M - Svart - Herr

Du får ett fast månadspris där alla våra tjänster ingår. Vi hör av oss till dig när vi ser saker som bör diskuteras eller kompletteras. All rådgivning ingår – du kan ringa, maila, skypa eller hälsa på oss när du vill.

Salomon Träningsjacka Lightning WP Jkt W - rosa - Dam

Vi gör din bokföring och dina skatter till vårt ansvar. Vi arbetar endast med små företag, alla kunder är lika viktiga. Vi ansvarar tillsammans för alla kunder – du är inte beroende av att ”din konsult” är på plats.

SAND Mohair Star Napoli Normal Kostymer & kavajer

Salsa Formande skinny jeans med push-in-effekt

Account Factory är inte riktigt som den traditionella redovisningsbyrån.

Här är några saker som skiljer oss från mängden.

Samsøe & Samsøe Ditte jacket 10153 Ytterkläder

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.
Samsøe & Samsøe Ganda pants 9943 Byxor

Samsøe & Samsøe Kimmy jacket 10661 Ytterkläder

På vår blogg Accounts (get it?) skriver vi kunskapsartiklar av typen ”så funkar det” samt om nyheter på redovisnings- och skatteområdet. Då och då skriver vi även om utvecklingen i vår bransch och vad som händer i vårt eget företag.

Vi försöker skriva på ren svenska och göra innehållet tillgängligt för den vanlige företagaren. I kommentarsfältet kan våra läsare ställa följdfrågor och diskutera. Vårt mest kommenterade blogginlägg just nu är Förmån eller nettolöneavdrag med 274 kommentarer.

Shock Absorber Ultimate RUN Bra - rosa - Dam
Pennor
Samsøe & Samsøe Limon ls aop 6515 Ögrönlar
torsdag 02 maj 2019
Studio Sammetstunika - Röd - Dam

Dags att förklara en av de där facktermerna som vi bokförare slänger oss med: "Bokslutet". Tanken här är att ge en förståelse för vad ett bokslut är, inte att ge en snabbkurs i att göra bokslut. Det är tyvärr ett lite större område än så. :) Definition av bokslut Det kanske finns en ...

Skrivet av Mikael Green
Topshop SHEER LETTUCE EDGE - Stickad tröja - tobacco Vackra billiga damkläder lilaa by Mango Double breasted wool coat Ytterkläder

Vad är ett utlägg och vad är en kostnadsersättning? Vilka skatteregler gäller? Vad gäller för att lyfta ingående moms på utlägg? Vissa "utlägg" som görs av företagare och anställda, är egentligen privata kostnader i tjänsten och de fungerar lite annorlunda. Här går vi igenom lite regler och ...

SAND Mohair Star Normal Kostymer & kavajer Napoli fvyzhi3153-Herrkläder

Samsøe & Samsøe NOBEL TEE - T-shirt - bas - svart Vackra billiga damkläder

Ungefär så många A4-papper har vi sparat hittills genom att arbeta digitalt. Mindre krångel för dig, och bättre för miljön.