DESIGN Svart t-shirt med djup v-ringning och stretch i muscle fit Collection Bikini-bh Samantha - Blå - Dam

American Vintage JACKSONVILLE - Linne - ananas Vackra billiga damkläder

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

DESIGN 3-pack t-shirt i extra longline-modell Spara med flerpack
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen DESIGN Marinblå batikfärgade träningsstrumporTwitterDESIGN Svart kort sweatshirt i overStorlek-modell med halv dragkedja och DESIGN Petite Enkla utsvängda leggings

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

AMOSTYLE SIGNATURE SMOOTH HIPSTER - Briefs - fig rosa Vackra billiga damkläder

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Anita Topp - svart Vackra billiga damkläder

DKNY LOGO PATCHCREWNECK - Sweatshirt - sunflower Vackra billiga damkläder

Anna Field 5 PACK - Strumpbyxor - svart Vackra billiga damkläder

Collection blås Yara - Natur - Dam

Anna Field blås - clematis blå Vackra billiga damkläder

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen DESIGN Batikmönstrad t-shirt i overStorlek-modell med motiv på ryggenDESIGN Midiklänning med hög krage bar rygg och peplum nedtillDESIGN Svarta kalsonger med grönrandig midjeresår i 3-pack flerpack spara och DESIGN Tall Grafitgrå avsmalnande mjukisbyxor med dragkedjor

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Adidas by Stella McCartney OVERStorlekD HOOD Ögrönlar.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Collection Innejacka Camelia - Svart - Dam

Anna Field Curvy T-shirt med print - peacoat Vackra billiga damkläder

Anna Field Kofta - navy Vackra billiga damkläder

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Anna Field Maxiklänning - bosphorus Vackra billiga damkläder

Jag har redan satt upp plattformen, DESIGN blommig t-shirt i overStorlek-modell med blommiga sammetspaneler och ärm, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Anna Field Petite Tygbyxor - svart Vackra billiga damkläder

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen DESIGN Naturfärgade randiga byxor med skärpDESIGN Tall slim marinblå finbyxorDESIGN Tall Svart off shoulder-sweatshirt med råkant och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Armani Exchange J13 Mellanblå slim jeans

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

DESIGN Urringad midiklänning med rynkning och kjol med fall

Arnie Says Bel Ögrönlar

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Men Boxershorts 3-pack - Svart - Herr 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Adidas Performance TIRO 19 JSY W - T-shirt med print - grå vit Vackra billiga damkläder 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterBec & Bridge Exclusive Bodycon-klänning i minimodell och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

B.young BYHAILEY BLOUSE - blås - svart Vackra billiga damkläder

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger DESIGN Plusstorlek Marinblå fluffig morgonrock med ecru-färgat kantband.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av DESIGN Vit viskosskjorta i overStorlek-modell med platt krage och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Plus collection Bikini-bh Jenny - Svart - DamAdidas Sport Performance Tränings-t-shirt Alphaskin Badge of Sport - Svart - HerrBergans Moa W Pnt Byxor och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Boss Casual Wear Elera Ögrönlar.