Diadora SUIT CORE LIGHT Träningsset - blå corsair Träningskläder - CUFF fxodqm3220-Träningskläder

622b162789Mitt liv handlar mycket om läsande och skrivande, men också om vandrande, resande och möten med människor och djur.Lyle & Scott CUT AND SEW - T-shirt med print - navy HerrkläderPetrol Industries Jeansshorts - light blå Herrkläder Vandrandet är ett sätt att hitta inspiration till texter, förutom att det ger harmoni åt kropp och själ.

Lyle & Scott ZIP THROUGH HOODIE - Huvtröja med dragkedja - dark sage HerrkläderAdidas Performance TAN - T-shirt med print - blå Herrkläder

Jag är också lärare och just nu undervisar jag några grupper i italienska på ett gymnasium.Dstrezzed DENSE - Shorts - light blå Herrkläder Andra ämnen jag har undervisat i genom åren är tyska, svenska och textproduktion av olika slag och troligen kommer jag då och då tillbaka till något av detta igen. Privatlektioner och intensivkurser av olika slag finns också på min palett.

Mammut Friluftsbyxor - linen Bra att bära bekvämt TräningskläderMango LEXUS - Stickad tröja - svart HerrkläderJack & Jones JJEBASIC - Piké - vit Herrkläder

Språkgranskning och korrekturläsning på olika nivåer ingår också i mina sysslor.

Några gånger om året gör jag framträdanden inför publik på olika språk (svenska, tyska och italienska). Jag gör läsningar och håller föredrag i litterära och kulturella ämnen på bokmässor, i litterära sällskap och salonger och i akademiska sammanhang.Mango MIKONOS - Shorts - vit Herrkläder

Vid sidan av driver jag tillsammans med en väninna i Berlin en nättidskrift om europeisk litteratur. Salongen heter den och det här året (2009) har vi påbörjat två nya ”evighetsserier”. Pier One CONTRAST BUTTON SLIMFIT - Skjorta - dark blå röd HerrkläderMarc O'Polo SHORT SLEEVE ROUND NECK - T-shirt - bas - olive Herrkläder

Uppdatering 8.5 2011: Efter en kämpig vinter och vår 2010 med mängder av igensnöade tågresor mellan Vänersborg och Göteborg för att jag under en termin undervisade i italiensk grammatik på universitetet där, bor jag sedan september i Zagreb. Jag är svensk lektor här och mina kurser sträcker sig från muntlig och skriftlig språkfärdighet till litteratur och översättning (från kroatiska som jag hoppas lära mig bättre snart).Matinique TROSTOL - Skjorta - claret HerrkläderSIKSILK RAGLAN TEE - T-shirt med print - snow marl navy Herrkläder

pict3749