Adidas Performance TAN - Träningsshorts grå Herrkläder - fxodqm2453-Herrkläder

622b162789Mitt liv handlar mycket om läsande och skrivande, men också om vandrande, resande och möten med människor och djur.Dakine T-shirt med print - brook Bra att bära bekvämt TräningskläderJack & Jones PREMIUM JPRBOBBY KNIT CREW NECK - Stickad tröja - potent lila Herrkläder Vandrandet är ett sätt att hitta inspiration till texter, förutom att det ger harmoni åt kropp och själ.

Dare 2B THEORY - T-shirt med print - svart vit Bra att bära bekvämt TräningskläderPier One Sweatshirt - mint Herrkläder

Jag är också lärare och just nu undervisar jag några grupper i italienska på ett gymnasium.Alpha Industries BASIC HOODY SMALL LOGO - Luvtröja - svart guld Herrkläder Andra ämnen jag har undervisat i genom åren är tyska, svenska och textproduktion av olika slag och troligen kommer jag då och då tillbaka till något av detta igen. Privatlektioner och intensivkurser av olika slag finns också på min palett.

Diadora BERMUDA MICRO - Träningsshorts - svart HerrkläderDiadora FREGIO - T-shirt med print - light grå TräningskläderEllesse NASELLO - Surfshorts - rosa Herrkläder

Språkgranskning och korrekturläsning på olika nivåer ingår också i mina sysslor.

Några gånger om året gör jag framträdanden inför publik på olika språk (svenska, tyska och italienska). Jag gör läsningar och håller föredrag i litterära och kulturella ämnen på bokmässor, i litterära sällskap och salonger och i akademiska sammanhang.Jack & Jones JORBAHAMAS - Bomberjacka - total eclipse Herrkläder

Vid sidan av driver jag tillsammans med en väninna i Berlin en nättidskrift om europeisk litteratur. Salongen heter den och det här året (2009) har vi påbörjat två nya ”evighetsserier”. Massimo Dutti MIT STRUKTURMUSTER - T-shirt - bas - dark blå HerrkläderDiamond Supply Co. DESIRE TEE - Långärmad tröja - svart Herrkläder

Uppdatering 8.5 2011: Efter en kämpig vinter och vår 2010 med mängder av igensnöade tågresor mellan Vänersborg och Göteborg för att jag under en termin undervisade i italiensk grammatik på universitetet där, bor jag sedan september i Zagreb. Jag är svensk lektor här och mina kurser sträcker sig från muntlig och skriftlig språkfärdighet till litteratur och översättning (från kroatiska som jag hoppas lära mig bättre snart).Dickies SACRAMENTO - Skjorta - svart HerrkläderPier One Träningsbyxor - oliv Herrkläder

pict3749