The North Face FLEX TANK Funktionströja - svart Bra att bära Träningskläder - bekvämt fxodqm2087-Träningskläder

622b162789Mitt liv handlar mycket om läsande och skrivande, men också om vandrande, resande och möten med människor och djur.VILA Visumi Lace T-shirt alltid billig fraktEven&Odd active Träningsbyxor - dark blå Bra att bära bekvämt Träningskläder Vandrandet är ett sätt att hitta inspiration till texter, förutom att det ger harmoni åt kropp och själ.

Vit Dam T-shirt Queen Svart alltid billig fraktNike Performance HYPERDRY - T-shirt med print - club guld heather mystic röd Träningskläder

Jag är också lärare och just nu undervisar jag några grupper i italienska på ett gymnasium.Urban Classics BLANK - Träningsset - grå Herrkläder Andra ämnen jag har undervisat i genom åren är tyska, svenska och textproduktion av olika slag och troligen kommer jag då och då tillbaka till något av detta igen. Privatlektioner och intensivkurser av olika slag finns också på min palett.

Vita leggings med färg glada ränderWenche Bohem klänning, rosa alltid billig fraktCars Jeans MORENO - Piké - navy Herrkläder

Språkgranskning och korrekturläsning på olika nivåer ingår också i mina sysslor.

Några gånger om året gör jag framträdanden inför publik på olika språk (svenska, tyska och italienska). Jag gör läsningar och håller föredrag i litterära och kulturella ämnen på bokmässor, i litterära sällskap och salonger och i akademiska sammanhang.Hummel CORE - T-shirt med print - vit Herrkläder

Vid sidan av driver jag tillsammans med en väninna i Berlin en nättidskrift om europeisk litteratur. Salongen heter den och det här året (2009) har vi påbörjat två nya ”evighetsserier”. Key Largo MILK - T-shirt - bas - navy Herrkläderkvinnor Ladies svart Leather Look Panel Leggings Jeggings Zip Stre

Uppdatering 8.5 2011: Efter en kämpig vinter och vår 2010 med mängder av igensnöade tågresor mellan Vänersborg och Göteborg för att jag under en termin undervisade i italiensk grammatik på universitetet där, bor jag sedan september i Zagreb. Jag är svensk lektor här och mina kurser sträcker sig från muntlig och skriftlig språkfärdighet till litteratur och översättning (från kroatiska som jag hoppas lära mig bättre snart).Zip Skirt Kjol i Fuskskinn alltid billig fraktNike Sportswear PANT TRIBUTE - Träningsbyxor - light cream sail Herrkläder

pict3749