Alpha Industries Basic Hoody Small Logo Ögrönlar DESIGN Pyjamasset för Herr och Fru med popcornmönster

Chalmers JESS NIGHTIE - Nattlinne - svart Vackra billiga damkläder

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

DESIGN - Linnen klänning med bälte
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Plus collection Jacka Sidra - Svart - DamTwitterAdidas W Id Mesh Tight Leggings & tights och Bershka Mellanblå slim jeans

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Champion BOMBER - Luvtröja - blå Vackra billiga damkläder

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Champion Klänning - Röd - Dam

DESIGN Kappa med notch-slag

Champion Shorts - Röd - Dam

DESIGN Röd stickad tröja i overStorlek-modell med batikmönster

Chantelle Amnings-bh Maternity Spacer Merci - Vit - Dam

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

 • Avanza Bank Holding
 • Castellum
 • Dedicare
 • ICA Gruppen
 • Knowit
 • Sweco B
 • Wihlborgs Fastigheter
 • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen DESIGN Curve Randig jumpsuit med v-ringning och skärpPlus collection Topp Rain - rosa - DamAmerican Vintage blås - mediterranee Vackra billiga damkläder och Bershka MIT DRUCKKNÖPFEN - Linne - svart Vackra billiga damkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Bruuns Bazaar LILLI RACHEL - blås - snow vit Vackra billiga damkläder.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

DESIGN Småblommig midiklänning med puffärmar

CHANTELLE LE MARAIS BOXER SHORT Trosor

Mer produktinformation
 • 80% bomull, 20% polyester
 • Skapar en cool, minimalistisk och edgy look, med råa detaljer
 • Perfekt för att skapa din egen personliga look
 • Clear and functional design for an urban lifestyle
 • Maskintvätt i högst 30 ˚C
 • Chantelle SOFT STRETCH HIGH WAIST - Briefs - elfenbein Vackra billiga damkläder

  I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

  Cheap Monday Röd huvtröja med logga

  Jag har redan satt upp plattformen, DESIGN Petite Broderad jumpsuit med bara axlar, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

  investd.se

  Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

  Cheap Monday SCREEN TINY SKULL - T-shirt med print - grå Vackra billiga damkläder

  Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

  Ska bli så kul!

  /Framtidsfeministen 2NDDAY Nicole Klänning med tonat mönster och volangdetaljAnna Field blås - clematis blå Vackra billiga damkläderBillionaire Boys Club Gul pigmentfärgad t-shirt med kamouflagemönstrad logga och Facebook

  Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Club L London CHAIN PRINT WRAP DRESS - Cocktailklänning - vit Vackra billiga damkläder

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Anna Field Poncho - dark blå Vackra billiga damkläder

Co’couture Omlottklänning röd Animal Sateen Frill Dress - Röd - Dam

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Blend Marinblå kortärmad skjorta med murarkrage 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en By Malina Riley dress Badkläder 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterConverse FLORAL BASKETBALL RELAXED TEE - T-shirt med print - svart Vackra billiga damkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

COLLUSION Svart skjorta med platt krage i overStorlek-modell

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Adidas ID Summer TP Joggingbyxor.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av ASICS 6 PACK - Träningssockor - performance svart Vackra billiga damkläder och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Boohoo Randig omlottklänning i minilängd med volangCarhartt WIP Gerald gröna byxorCraft Cykeltröja Rise Jersey W - Röd - Dam och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Dguldthy Perkins Petite NATALIE MAXI DRESS - Festklänning - blåsh Vackra billiga damkläder.