A Simple Mess Fat 41 Grönt - fat & serveringsskålar cm fvllmb3609-Hem & Inredning

Holmegaard Flora Vas H 24cm Klar - vaser

PR Home Sofia Mönstrad Citron Bomull 40 cm Gul - lampskärmar

Du skickar dina fakturor och kvitton till oss månadsvis. Allt skickas digitalt – redan digitala underlag skickas som de är, pappersunderlag kan du scanna eller fota.

Bloomingville Kudde Mocka 45 x 45 cm Grå - prydnadskuddar

Vi bokför dina underlag i webbaserade bokföringssystemet Fortnox. Vi återrapporterar till dig efter varje månad. Du har en egen inloggning i Fortnox och kommer alltid åt din bokföring.

Pall lila Disney Frozen - barnmöbler

Du fakturerar själv dina kunder, ser till att de betalar och sköter dina egna betalningar, resten sköter vi. Vi gör din bokföring, ditt bokslut och din årsredovisning, vi deklarerar din moms och dina löner. Vi ser till att hålla alla dina deadlines.

Matta Måne Naturvit Bloomingville (off vit) - barnmattor

Star Wars Emperor Morgonrock Groovy UK - badrockar & morgonrockar

Du får ett fast månadspris där alla våra tjänster ingår. Vi hör av oss till dig när vi ser saker som bör diskuteras eller kompletteras. All rådgivning ingår – du kan ringa, maila, skypa eller hälsa på oss när du vill.

Iittala Festivo Ljusstake 180 mm + Insert Glas Klar (klar)

Vi gör din bokföring och dina skatter till vårt ansvar. Vi arbetar endast med små företag, alla kunder är lika viktiga. Vi ansvarar tillsammans för alla kunder – du är inte beroende av att ”din konsult” är på plats.

A Simple Mess Fat 41 cm Grönt - fat & serveringsskålar

Kosta Boda Pluto Vas 19 cm Klar (klar) - vaser

Account Factory är inte riktigt som den traditionella redovisningsbyrån.

Här är några saker som skiljer oss från mängden.

Finlayson Old Jeans Badhandduk Recycled Bomull Viskos 70x140 cm Jeansblå

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.
Gripsholm Morgonrock Tvättat Lin L XL Ombreblå (mörkblå)

House Doctor Polly Kökshandduk 70 x 50 cm Blå (blå) - kökshanddukar

På vår blogg Accounts (get it?) skriver vi kunskapsartiklar av typen ”så funkar det” samt om nyheter på redovisnings- och skatteområdet. Då och då skriver vi även om utvecklingen i vår bransch och vad som händer i vårt eget företag.

Vi försöker skriva på ren svenska och göra innehållet tillgängligt för den vanlige företagaren. I kommentarsfältet kan våra läsare ställa följdfrågor och diskutera. Vårt mest kommenterade blogginlägg just nu är Förmån eller nettolöneavdrag med 274 kommentarer.

Broste Vas Wide Stor 30 cm Smoked Pearl Broste Copenhagen
Pennor
ByOn Glow Vas D 30 cm Rostfritt Stål Koppar (koppar) - vaser
torsdag 02 maj 2019
Naturally European Diffuser 100 ml Verbena The Somerset Toiletry Company

Dags att förklara en av de där facktermerna som vi bokförare slänger oss med: "Bokslutet". Tanken här är att ge en förståelse för vad ett bokslut är, inte att ge en snabbkurs i att göra bokslut. Det är tyvärr ett lite större område än så. :) Definition av bokslut Det kanske finns en ...

Skrivet av Mikael Green
Linum Kahn Ljusstake 17 x 5 cm silverpläterad Mässing - ljusstakar & ljuslyktor

Vad är ett utlägg och vad är en kostnadsersättning? Vilka skatteregler gäller? Vad gäller för att lyfta ingående moms på utlägg? Vissa "utlägg" som görs av företagare och anställda, är egentligen privata kostnader i tjänsten och de fungerar lite annorlunda. Här går vi igenom lite regler och ...

A Simple Mess Fat 41 Grönt - fat & serveringsskålar cm fvllmb3609-Hem & Inredning

ERNST Ljusstake H 9 cm Stengods Mörkgrå (grå) - ljusstakar & ljuslyktor

Ungefär så många A4-papper har vi sparat hittills genom att arbeta digitalt. Mindre krångel för dig, och bättre för miljön.