Speedo Badshorts Scope 16 AM - Svart - Herr Wsht fvyzhi4266-Herrkläder

Swegmark Mjuk-bh med spets - Vit - Dam

Swing Cocktailklänning - marine Vackra billiga damkläder

Du skickar dina fakturor och kvitton till oss månadsvis. Allt skickas digitalt – redan digitala underlag skickas som de är, pappersunderlag kan du scanna eller fota.

Ted Baker Blå skjorta i palmmönster

Vi bokför dina underlag i webbaserade bokföringssystemet Fortnox. Vi återrapporterar till dig efter varje månad. Du har en egen inloggning i Fortnox och kommer alltid åt din bokföring.

Ted Baker Valetia Plisserad klänning med längre bakstycke

Du fakturerar själv dina kunder, ser till att de betalar och sköter dina egna betalningar, resten sköter vi. Vi gör din bokföring, ditt bokslut och din årsredovisning, vi deklarerar din moms och dina löner. Vi ser till att hålla alla dina deadlines.

Ted Baker LOLYATA - T-shirt med print - deep rosa Vackra billiga damkläder

TFNC Bridesmaid Exclusive Marinblå varierbar maxiklänning

Du får ett fast månadspris där alla våra tjänster ingår. Vi hör av oss till dig när vi ser saker som bör diskuteras eller kompletteras. All rådgivning ingår – du kan ringa, maila, skypa eller hälsa på oss när du vill.

TFNC Roséguldfärgad shiftklänning med paljetter

Vi gör din bokföring och dina skatter till vårt ansvar. Vi arbetar endast med små företag, alla kunder är lika viktiga. Vi ansvarar tillsammans för alla kunder – du är inte beroende av att ”din konsult” är på plats.

Speedo Badshorts Scope 16  Wsht AM - Svart - Herr

TFNC Petite rosa midiklänning i omlottmodell

Account Factory är inte riktigt som den traditionella redovisningsbyrån.

Här är några saker som skiljer oss från mängden.

The East Order Zazi Miniklänning

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.
The North Face 92 Rage svart fleece med hel dragkedja

The North Face Mountain Light Grön vindjacka

På vår blogg Accounts (get it?) skriver vi kunskapsartiklar av typen ”så funkar det” samt om nyheter på redovisnings- och skatteområdet. Då och då skriver vi även om utvecklingen i vår bransch och vad som händer i vårt eget företag.

Vi försöker skriva på ren svenska och göra innehållet tillgängligt för den vanlige företagaren. I kommentarsfältet kan våra läsare ställa följdfrågor och diskutera. Vårt mest kommenterade blogginlägg just nu är Förmån eller nettolöneavdrag med 274 kommentarer.

Superdry VINTAGE LOGO HIGH BUILD ENTRY HOOD - Luvtröja - desert ochre soft grå aruba blå Vackra billiga damkläder
Pennor
The North Face AMBITION - T-shirt med print - fiery coral Vackra billiga damkläder
torsdag 02 maj 2019
Superdry VINTAGE LOGO STAR ENTRY TEE - T-shirt med print - svart Vackra billiga damkläder

Dags att förklara en av de där facktermerna som vi bokförare slänger oss med: "Bokslutet". Tanken här är att ge en förståelse för vad ett bokslut är, inte att ge en snabbkurs i att göra bokslut. Det är tyvärr ett lite större område än så. :) Definition av bokslut Det kanske finns en ...

Skrivet av Mikael Green
Supermom Gravidklänning ls Turtle Dress - Svart - Dam

Vad är ett utlägg och vad är en kostnadsersättning? Vilka skatteregler gäller? Vad gäller för att lyfta ingående moms på utlägg? Vissa "utlägg" som görs av företagare och anställda, är egentligen privata kostnader i tjänsten och de fungerar lite annorlunda. Här går vi igenom lite regler och ...

Skrivet av Mikael Green

Speedo Badshorts Scope 16 AM - Svart - Herr Wsht fvyzhi4266-Herrkläder

Tiger Mist SUNRISE DRESS - Fodralklänning - mustard Vackra billiga damkläder

Ungefär så många A4-papper har vi sparat hittills genom att arbeta digitalt. Mindre krångel för dig, och bättre för miljön.