Doftljus 40 h - doftljus & doftpinnar Durance Holly fvllmb4442-Hem & Inredning

Transparent Väska - Genomskinlig Svart

Axelremsväskan i äkta lammskinn LAMM1065

Du skickar dina fakturor och kvitton till oss månadsvis. Allt skickas digitalt – redan digitala underlag skickas som de är, pappersunderlag kan du scanna eller fota.

Axelremsväskan i äkta lammskinn LAMM8061

Vi bokför dina underlag i webbaserade bokföringssystemet Fortnox. Vi återrapporterar till dig efter varje månad. Du har en egen inloggning i Fortnox och kommer alltid åt din bokföring.

Axelremsväska i canvas, väska, tyg - GRÖN

Du fakturerar själv dina kunder, ser till att de betalar och sköter dina egna betalningar, resten sköter vi. Vi gör din bokföring, ditt bokslut och din årsredovisning, vi deklarerar din moms och dina löner. Vi ser till att hålla alla dina deadlines.

Ryggsäck svart Tassel alltid billig frakt

Stor axelremsväska konstläder svart

Du får ett fast månadspris där alla våra tjänster ingår. Vi hör av oss till dig när vi ser saker som bör diskuteras eller kompletteras. All rådgivning ingår – du kan ringa, maila, skypa eller hälsa på oss när du vill.

Liten PU ryggsäck svart alltid billig frakt

Vi gör din bokföring och dina skatter till vårt ansvar. Vi arbetar endast med små företag, alla kunder är lika viktiga. Vi ansvarar tillsammans för alla kunder – du är inte beroende av att ”din konsult” är på plats.

Durance Doftljus 40 h Holly - doftljus & doftpinnar

Axelremsväskan i äkta lammskinn VÅG1051

Account Factory är inte riktigt som den traditionella redovisningsbyrån.

Här är några saker som skiljer oss från mängden.

Pokerset i Aluminiumväska alltid billig frakt

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.
Fck Everything - Tygpåse Beige alltid billig frakt

Enkel Ryggsäck med Laptopfack - Mörkblå

På vår blogg Accounts (get it?) skriver vi kunskapsartiklar av typen ”så funkar det” samt om nyheter på redovisnings- och skatteområdet. Då och då skriver vi även om utvecklingen i vår bransch och vad som händer i vårt eget företag.

Vi försöker skriva på ren svenska och göra innehållet tillgängligt för den vanlige företagaren. I kommentarsfältet kan våra läsare ställa följdfrågor och diskutera. Vårt mest kommenterade blogginlägg just nu är Förmån eller nettolöneavdrag med 274 kommentarer.

Tala Performance Springform 30cm Svart - bakformar
Pennor
Skinnväska, klassisk axelrem alltid billig frakt
torsdag 02 maj 2019
Scanpan Impact Soppgryta 7.2 L Rostfritt Stål - kastruller & grytor

Dags att förklara en av de där facktermerna som vi bokförare slänger oss med: "Bokslutet". Tanken här är att ge en förståelse för vad ett bokslut är, inte att ge en snabbkurs i att göra bokslut. Det är tyvärr ett lite större område än så. :) Definition av bokslut Det kanske finns en ...

Skrivet av Mikael Green
GLOBAL Magnetlist 31 cm Rostfritt Stål Global - knivtillbehör

Vad är ett utlägg och vad är en kostnadsersättning? Vilka skatteregler gäller? Vad gäller för att lyfta ingående moms på utlägg? Vissa "utlägg" som görs av företagare och anställda, är egentligen privata kostnader i tjänsten och de fungerar lite annorlunda. Här går vi igenom lite regler och ...

Doftljus 40 h - doftljus & doftpinnar Durance Holly fvllmb4442-Hem & Inredning

Bohem Väska Clutch - Antika tyger, handgjord, gul

Ungefär så många A4-papper har vi sparat hittills genom att arbeta digitalt. Mindre krångel för dig, och bättre för miljön.