Nordica Supreme Valuumförpackare (silver) - övriga köksmaskiner OBH silver fvllmb5075-Hem & Inredning

Lauren Ralph Lauren SUEDE PEBBLE CONVRTBLE XB CXB LRG

SANDQVIST IKA Plånböcker

Du skickar dina fakturor och kvitton till oss månadsvis. Allt skickas digitalt – redan digitala underlag skickas som de är, pappersunderlag kan du scanna eller fota.

Royal RepubliQ GALAX CURVE HAND BAG Axelremsväskor

Vi bokför dina underlag i webbaserade bokföringssystemet Fortnox. Vi återrapporterar till dig efter varje månad. Du har en egen inloggning i Fortnox och kommer alltid åt din bokföring.

DKNY Bags COMMUTER MD TOTE NO Handväskor

Du fakturerar själv dina kunder, ser till att de betalar och sköter dina egna betalningar, resten sköter vi. Vi gör din bokföring, ditt bokslut och din årsredovisning, vi deklarerar din moms och dina löner. Vi ser till att hålla alla dina deadlines.

Adax Salerno shoulder bag Barbra Axelremsväskor

DKNY Bags TILLY TILE Handväskor

Du får ett fast månadspris där alla våra tjänster ingår. Vi hör av oss till dig när vi ser saker som bör diskuteras eller kompletteras. All rådgivning ingår – du kan ringa, maila, skypa eller hälsa på oss när du vill.

Whyröd ONA MINI FABRIC Plånböcker

Vi gör din bokföring och dina skatter till vårt ansvar. Vi arbetar endast med små företag, alla kunder är lika viktiga. Vi ansvarar tillsammans för alla kunder – du är inte beroende av att ”din konsult” är på plats.

OBH Nordica Supreme Valuumförpackare silver (silver) - övriga köksmaskiner

DAY et Day Velour Purse Plånböcker

Account Factory är inte riktigt som den traditionella redovisningsbyrån.

Här är några saker som skiljer oss från mängden.

BOSS Business Wear Taylor Small Wallet Plånböcker

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.
Rag & bone WALKER CONgrönIBLE TOTE

Ellesse EL MICKEL Axelväskor

På vår blogg Accounts (get it?) skriver vi kunskapsartiklar av typen ”så funkar det” samt om nyheter på redovisnings- och skatteområdet. Då och då skriver vi även om utvecklingen i vår bransch och vad som händer i vårt eget företag.

Vi försöker skriva på ren svenska och göra innehållet tillgängligt för den vanlige företagaren. I kommentarsfältet kan våra läsare ställa följdfrågor och diskutera. Vårt mest kommenterade blogginlägg just nu är Förmån eller nettolöneavdrag med 274 kommentarer.

Royal RepubliQ Alliance Croco Cardholder Plånböcker
Pennor
Royal RepubliQ Tenacity Backpack Ryggsäckar
torsdag 02 maj 2019
Markberg Vega Crossbody Bag,Snake Print Axelremsväskor

Dags att förklara en av de där facktermerna som vi bokförare slänger oss med: "Bokslutet". Tanken här är att ge en förståelse för vad ett bokslut är, inte att ge en snabbkurs i att göra bokslut. Det är tyvärr ett lite större område än så. :) Definition av bokslut Det kanske finns en ...

Skrivet av Mikael Green
DAY et Day Gweneth Structure Bum Magväskor
DKNY Bags 10018 PU Ryggsäckar
onsdag 08 november 2017
Markberg Henley Crossbody Bag, Antique Axelremsväskor

Vad är ett utlägg och vad är en kostnadsersättning? Vilka skatteregler gäller? Vad gäller för att lyfta ingående moms på utlägg? Vissa "utlägg" som görs av företagare och anställda, är egentligen privata kostnader i tjänsten och de fungerar lite annorlunda. Här går vi igenom lite regler och ...

Nordica Supreme Valuumförpackare (silver) - övriga köksmaskiner OBH silver fvllmb5075-Hem & Inredning

Herschel Hayward Ryggsäckar

Ungefär så många A4-papper har vi sparat hittills genom att arbeta digitalt. Mindre krångel för dig, och bättre för miljön.