Häxkittel - Liten Liten alltid billig frakt - fvllmb5276-Väskor

YOURTURN Portfölj - svart Väskor

YOURTURN Sportväska - dark blå Väskor

Du skickar dina fakturor och kvitton till oss månadsvis. Allt skickas digitalt – redan digitala underlag skickas som de är, pappersunderlag kan du scanna eller fota.

Sandqvist STIG - Ryggsäck - svart natural Väskor

Vi bokför dina underlag i webbaserade bokföringssystemet Fortnox. Vi återrapporterar till dig efter varje månad. Du har en egen inloggning i Fortnox och kommer alltid åt din bokföring.

Rains BACKPACK - Ryggsäck - grön Väskor

Du fakturerar själv dina kunder, ser till att de betalar och sköter dina egna betalningar, resten sköter vi. Vi gör din bokföring, ditt bokslut och din årsredovisning, vi deklarerar din moms och dina löner. Vi ser till att hålla alla dina deadlines.

Anello SMALL CROSS BODY BAG - Axelremsväska - svart Väskor

Adidas Originals MOULDED CASE FOR IPHONE 6 6S 7 8 - Mobilväska - svart vit Väskor

Du får ett fast månadspris där alla våra tjänster ingår. Vi hör av oss till dig när vi ser saker som bör diskuteras eller kompletteras. All rådgivning ingår – du kan ringa, maila, skypa eller hälsa på oss när du vill.

Marc O'Polo MESSENGER - Portfölj - svart Väskor

Vi gör din bokföring och dina skatter till vårt ansvar. Vi arbetar endast med små företag, alla kunder är lika viktiga. Vi ansvarar tillsammans för alla kunder – du är inte beroende av att ”din konsult” är på plats.

Häxkittel - Liten - Liten alltid billig frakt

Superdry MOTION MONTANA - Ryggsäck - khaki Väskor

Account Factory är inte riktigt som den traditionella redovisningsbyrån.

Här är några saker som skiljer oss från mängden.

The North Face KANGA 3,5L - Bältesväska - svart Väskor

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.
The North Face BASE CAMP DUFFEL M - 71 l - Resväska - juicy röd spice Väskor

DESIGN Toteväska med logga

På vår blogg Accounts (get it?) skriver vi kunskapsartiklar av typen ”så funkar det” samt om nyheter på redovisnings- och skatteområdet. Då och då skriver vi även om utvecklingen i vår bransch och vad som händer i vårt eget företag.

Vi försöker skriva på ren svenska och göra innehållet tillgängligt för den vanlige företagaren. I kommentarsfältet kan våra läsare ställa följdfrågor och diskutera. Vårt mest kommenterade blogginlägg just nu är Förmån eller nettolöneavdrag med 274 kommentarer.

WeSC USHER Magväskor
Pennor
PrettyLittleThing Neonorange transparent myntskärp
torsdag 02 maj 2019
Replay Bag Weekendväskor

Dags att förklara en av de där facktermerna som vi bokförare slänger oss med: "Bokslutet". Tanken här är att ge en förståelse för vad ett bokslut är, inte att ge en snabbkurs i att göra bokslut. Det är tyvärr ett lite större område än så. :) Definition av bokslut Det kanske finns en ...

Skrivet av Mikael Green
HUGO Global_S zip env Axelväskor

Vad är ett utlägg och vad är en kostnadsersättning? Vilka skatteregler gäller? Vad gäller för att lyfta ingående moms på utlägg? Vissa "utlägg" som görs av företagare och anställda, är egentligen privata kostnader i tjänsten och de fungerar lite annorlunda. Här går vi igenom lite regler och ...

Skrivet av Mikael Green

Häxkittel - Liten Liten alltid billig frakt - fvllmb5276-Väskor

DESIGN Strandväska med paljetter

Ungefär så många A4-papper har vi sparat hittills genom att arbeta digitalt. Mindre krångel för dig, och bättre för miljön.