Royal RepubliQ BUCKET SUEDE Ryggsäckar BACKPACK fvllmb5909-Väskor

GUESS CARY SLG LRG CLUTCH ORGANIZER Axelremsväskor

DAY et Day Gweneth Sign Bag Shoppers

Du skickar dina fakturor och kvitton till oss månadsvis. Allt skickas digitalt – redan digitala underlag skickas som de är, pappersunderlag kan du scanna eller fota.

By Malene Birger NEWDIPP Plånböcker

Vi bokför dina underlag i webbaserade bokföringssystemet Fortnox. Vi återrapporterar till dig efter varje månad. Du har en egen inloggning i Fortnox och kommer alltid åt din bokföring.

Napapijri Hillo Beige magväska med broderier

Du fakturerar själv dina kunder, ser till att de betalar och sköter dina egna betalningar, resten sköter vi. Vi gör din bokföring, ditt bokslut och din årsredovisning, vi deklarerar din moms och dina löner. Vi ser till att hålla alla dina deadlines.

RE DESIGNED EST 2003 Ameda Plånböcker

Coccinelle ENVELOPES Axelremsväskor

Du får ett fast månadspris där alla våra tjänster ingår. Vi hör av oss till dig när vi ser saker som bör diskuteras eller kompletteras. All rådgivning ingår – du kan ringa, maila, skypa eller hälsa på oss när du vill.

RE DESIGNED EST 2003 Oslo Lux Axelremsväskor

Vi gör din bokföring och dina skatter till vårt ansvar. Vi arbetar endast med små företag, alla kunder är lika viktiga. Vi ansvarar tillsammans för alla kunder – du är inte beroende av att ”din konsult” är på plats.

Royal RepubliQ BUCKET BACKPACK SUEDE   Ryggsäckar

Salomon TRAILBLAZER 20 Mediterranea Alloy Ryggsäckar

Account Factory är inte riktigt som den traditionella redovisningsbyrån.

Här är några saker som skiljer oss från mängden.

BECKSÖNDERGAARD Fany Paige Magväskor

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.
VAGABOND COPENHAGEN Magväskor

DAY et Day Gweneth Q Fan BP B Ryggsäckar

På vår blogg Accounts (get it?) skriver vi kunskapsartiklar av typen ”så funkar det” samt om nyheter på redovisnings- och skatteområdet. Då och då skriver vi även om utvecklingen i vår bransch och vad som händer i vårt eget företag.

Vi försöker skriva på ren svenska och göra innehållet tillgängligt för den vanlige företagaren. I kommentarsfältet kan våra läsare ställa följdfrågor och diskutera. Vårt mest kommenterade blogginlägg just nu är Förmån eller nettolöneavdrag med 274 kommentarer.

SANDQVIST ELOF Plånböcker
Pennor
Samsonite Karissa Hobo Bag M Handväskor
torsdag 02 maj 2019
Tiger of Sweden WIRRA Plånböcker

Dags att förklara en av de där facktermerna som vi bokförare slänger oss med: "Bokslutet". Tanken här är att ge en förståelse för vad ett bokslut är, inte att ge en snabbkurs i att göra bokslut. Det är tyvärr ett lite större område än så. :) Definition av bokslut Det kanske finns en ...

Skrivet av Mikael Green
DAY et Day Gweneth Structure Bag Shoppers
Zadig & Voltaire MINI ZV MAT Plånböcker
onsdag 08 november 2017
Eastpak PADDED PAK'R Ryggsäckar
Mer produktinformation
  • Yttermaterial: 80% moccaläder, 20% läder
  • Foder: 100% polycotton
  • Mjuk mocka-finish
  • Dragskoförslutning
  • Justerbara axelband
  • Invändig ficka
  • Mått: 27,5x40x13 cm
Herschel Form Large Axelväskor

Vad är ett utlägg och vad är en kostnadsersättning? Vilka skatteregler gäller? Vad gäller för att lyfta ingående moms på utlägg? Vissa "utlägg" som görs av företagare och anställda, är egentligen privata kostnader i tjänsten och de fungerar lite annorlunda. Här går vi igenom lite regler och ...

Skrivet av Mikael Green

Royal RepubliQ BUCKET SUEDE Ryggsäckar BACKPACK fvllmb5909-Väskor

Lexington Clothing Natalie Woven Bag Shoppers

Ungefär så många A4-papper har vi sparat hittills genom att arbeta digitalt. Mindre krångel för dig, och bättre för miljön.