GUESS ELLIANA TOTE Shoppers fvllmb6942-Väskor

Akrylfärg Färgskola 01 Primärfärger Blank 6x500 ml A-Färg

Stor Pyssellåda Sense - pyssel

Du skickar dina fakturor och kvitton till oss månadsvis. Allt skickas digitalt – redan digitala underlag skickas som de är, pappersunderlag kan du scanna eller fota.

Set Modellering Mix 8 st - drejverktyg

Vi bokför dina underlag i webbaserade bokföringssystemet Fortnox. Vi återrapporterar till dig efter varje månad. Du har en egen inloggning i Fortnox och kommer alltid åt din bokföring.

Magnetband 5m Playbox - pysselpapper

Du fakturerar själv dina kunder, ser till att de betalar och sköter dina egna betalningar, resten sköter vi. Vi gör din bokföring, ditt bokslut och din årsredovisning, vi deklarerar din moms och dina löner. Vi ser till att hålla alla dina deadlines.

Klistermärken Stjärnor Mixade Färger 1 ark - julpyssel

Rörpärlor och Pärlplattor Prinsessor 2000 st pärlor Playbox

Du får ett fast månadspris där alla våra tjänster ingår. Vi hör av oss till dig när vi ser saker som bör diskuteras eller kompletteras. All rådgivning ingår – du kan ringa, maila, skypa eller hälsa på oss när du vill.

Figurstans Smörblomma 25mm - julpyssel

Vi gör din bokföring och dina skatter till vårt ansvar. Vi arbetar endast med små företag, alla kunder är lika viktiga. Vi ansvarar tillsammans för alla kunder – du är inte beroende av att ”din konsult” är på plats.

GUESS ELLIANA TOTE   Shoppers

Tejp Dubbelhäftande Brödd 6 mm 10 m - pysseltejp

Account Factory är inte riktigt som den traditionella redovisningsbyrån.

Här är några saker som skiljer oss från mängden.

Ritpapper A3 120 g Vit 250 Ark - ritblock

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.
Puffy Sticker Activity Book Husdjur Melissa & Doug - pyssel

Trälim D2 100 ml Dana - tejp & lim

På vår blogg Accounts (get it?) skriver vi kunskapsartiklar av typen ”så funkar det” samt om nyheter på redovisnings- och skatteområdet. Då och då skriver vi även om utvecklingen i vår bransch och vad som händer i vårt eget företag.

Vi försöker skriva på ren svenska och göra innehållet tillgängligt för den vanlige företagaren. I kommentarsfältet kan våra läsare ställa följdfrågor och diskutera. Vårt mest kommenterade blogginlägg just nu är Förmån eller nettolöneavdrag med 274 kommentarer.

Klistermärken ögon på rulle Playbox - klistermärken
Pennor
Smyckeskrin av Kejsarträ 27x17x12 cm 1 st (kejsarträd)
torsdag 02 maj 2019
Måla själv Djur Champion - pyssel

Dags att förklara en av de där facktermerna som vi bokförare slänger oss med: "Bokslutet". Tanken här är att ge en förståelse för vad ett bokslut är, inte att ge en snabbkurs i att göra bokslut. Det är tyvärr ett lite större område än så. :) Definition av bokslut Det kanske finns en ...

Skrivet av Mikael Green
Designblock mönster 305 x 305 mm 24 sidor Playbox - designblock Klädnypor Mini av Björk 30x3 mm 100 st (björk) - träfigurer & träföremål

Vad är ett utlägg och vad är en kostnadsersättning? Vilka skatteregler gäller? Vad gäller för att lyfta ingående moms på utlägg? Vissa "utlägg" som görs av företagare och anställda, är egentligen privata kostnader i tjänsten och de fungerar lite annorlunda. Här går vi igenom lite regler och ...

GUESS ELLIANA TOTE Shoppers fvllmb6942-Väskor

Designblock 20 ark A4 Navy design Clairefontaine - designblock

Ungefär så många A4-papper har vi sparat hittills genom att arbeta digitalt. Mindre krångel för dig, och bättre för miljön.