Bokplast 80 my 28 cm 25 m Blank - plastpapper x fvllmb7776-Pyssel & diy

Nålar till Smycken 12 cm 5 st - smyckesverktyg

Ögon Glada 17x23 mm 50 st - pyssel

Du skickar dina fakturor och kvitton till oss månadsvis. Allt skickas digitalt – redan digitala underlag skickas som de är, pappersunderlag kan du scanna eller fota.

Isbjörn av Papier-Maché 12 cm 1 st - papier maché

Vi bokför dina underlag i webbaserade bokföringssystemet Fortnox. Vi återrapporterar till dig efter varje månad. Du har en egen inloggning i Fortnox och kommer alltid åt din bokföring.

Klistermärken Kraftpapper Fyrkantiga Etiketter 24 st Paper Poetry

Du fakturerar själv dina kunder, ser till att de betalar och sköter dina egna betalningar, resten sköter vi. Vi gör din bokföring, ditt bokslut och din årsredovisning, vi deklarerar din moms och dina löner. Vi ser till att hålla alla dina deadlines.

Applikation Trä Hjärta 35 mm Mix Vit silver 6 st Vivi Gade Design

Förvaringslådor Oregulunden femkant H 22+26 cm B 26 5+31 5 cm plywood 2st. djup 12 5 cm

Du får ett fast månadspris där alla våra tjänster ingår. Vi hör av oss till dig när vi ser saker som bör diskuteras eller kompletteras. All rådgivning ingår – du kan ringa, maila, skypa eller hälsa på oss när du vill.

Metallberlocker Mini Grafiska Former Guldfärg 3 st Rico

Vi gör din bokföring och dina skatter till vårt ansvar. Vi arbetar endast med små företag, alla kunder är lika viktiga. Vi ansvarar tillsammans för alla kunder – du är inte beroende av att ”din konsult” är på plats.

Bokplast 80 my 28 cm x 25 m Blank - plastpapper

Metallberlocker Mini Tro Hopp och Kärlek silverfärg 3 st Rico

Account Factory är inte riktigt som den traditionella redovisningsbyrån.

Här är några saker som skiljer oss från mängden.

Ängel ängel H 8 cm B 7 cm plywood 4st. djup 0 5 cm

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.
Ansiktsfärg Motiv Dracula 1 Set Eulenspiegel (mixade färger)

Dekorationspapper Dubbelsidigt Copenhagen 8 30 5x30 5 cm 120g 5 Ark Vivi Gade Design

På vår blogg Accounts (get it?) skriver vi kunskapsartiklar av typen ”så funkar det” samt om nyheter på redovisnings- och skatteområdet. Då och då skriver vi även om utvecklingen i vår bransch och vad som händer i vårt eget företag.

Vi försöker skriva på ren svenska och göra innehållet tillgängligt för den vanlige företagaren. I kommentarsfältet kan våra läsare ställa följdfrågor och diskutera. Vårt mest kommenterade blogginlägg just nu är Förmån eller nettolöneavdrag med 274 kommentarer.

HAPPY bag rosa röd Dude Packaging - presentpapper
Pennor
Kugrön och Kort Basic B6 B6 Made By Me 36 st Paper Poetry
torsdag 02 maj 2019
Presentpapper Snögubbar och Paket 50 cm x 5 m 70g - presentpapper

Dags att förklara en av de där facktermerna som vi bokförare slänger oss med: "Bokslutet". Tanken här är att ge en förståelse för vad ett bokslut är, inte att ge en snabbkurs i att göra bokslut. Det är tyvärr ett lite större område än så. :) Definition av bokslut Det kanske finns en ...

Skrivet av Mikael Green
Mask att måla Graffy Stick Tvättbjörn 1 st Avenue Mandarine

Vad är ett utlägg och vad är en kostnadsersättning? Vilka skatteregler gäller? Vad gäller för att lyfta ingående moms på utlägg? Vissa "utlägg" som görs av företagare och anställda, är egentligen privata kostnader i tjänsten och de fungerar lite annorlunda. Här går vi igenom lite regler och ...

Bokplast 80 my 28 cm 25 m Blank - plastpapper x fvllmb7776-Pyssel & diy

Örhängen med Stjärna 24 mm silverpläterad 60 st (försilvrad)

Ungefär så många A4-papper har vi sparat hittills genom att arbeta digitalt. Mindre krångel för dig, och bättre för miljön.