Igenietti Tårtlyftare 30 Rostfritt Stål - bakrödskap cm fvllmb1942-Hem & Inredning

Vitamix Blender Ascent 2300i Röd (rød) - mixer & blender

Iris Hantverk rödfruktsborste Rund Björk - övriga kökstillbehör

Du skickar dina fakturor och kvitton till oss månadsvis. Allt skickas digitalt – redan digitala underlag skickas som de är, pappersunderlag kan du scanna eller fota.

Bosch Vattenkokare 1.7 L TWK7805 Svart - vattenkokare

Vi bokför dina underlag i webbaserade bokföringssystemet Fortnox. Vi återrapporterar till dig efter varje månad. Du har en egen inloggning i Fortnox och kommer alltid åt din bokföring.

Zwilling Twin Specials Glaslock 26 cm - lock & tillbehör

Du fakturerar själv dina kunder, ser till att de betalar och sköter dina egna betalningar, resten sköter vi. Vi gör din bokföring, ditt bokslut och din årsredovisning, vi deklarerar din moms och dina löner. Vi ser till att hålla alla dina deadlines.

Bosch StyLine Elvisp MFQ40303 Röd - julbak

Caso VC 9 Vakuumförpackare CS1339 silver - övriga köksmaskiner

Du får ett fast månadspris där alla våra tjänster ingår. Vi hör av oss till dig när vi ser saker som bör diskuteras eller kompletteras. All rådgivning ingår – du kan ringa, maila, skypa eller hälsa på oss när du vill.

Färgmix Fat Oval 33 cm Grå Övriga varumärken - fat & serveringsskålar

Vi gör din bokföring och dina skatter till vårt ansvar. Vi arbetar endast med små företag, alla kunder är lika viktiga. Vi ansvarar tillsammans för alla kunder – du är inte beroende av att ”din konsult” är på plats.

Igenietti Tårtlyftare 30 cm Rostfritt Stål - bakrödskap

Gerbera Algarve rödskapkskruka 14x13 cm (bomull tryffel + 2 andra färger)

Account Factory är inte riktigt som den traditionella redovisningsbyrån.

Här är några saker som skiljer oss från mängden.

rosandahl Grand Cru Brödkorg Inkl Duk Vit - köksförvaring

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.
Villeroy & Boch Artesano Original Tallrik 37x30 5 cm Vit

Guzzini Belle Epoque Vinglas Höjd 17.5 cm Transparent - glas

På vår blogg Accounts (get it?) skriver vi kunskapsartiklar av typen ”så funkar det” samt om nyheter på redovisnings- och skatteområdet. Då och då skriver vi även om utvecklingen i vår bransch och vad som händer i vårt eget företag.

Vi försöker skriva på ren svenska och göra innehållet tillgängligt för den vanlige företagaren. I kommentarsfältet kan våra läsare ställa följdfrågor och diskutera. Vårt mest kommenterade blogginlägg just nu är Förmån eller nettolöneavdrag med 274 kommentarer.

Marcato Atlas 150 Lasagnette-vals - tillbehör & reservdelar
Pennor
Holmen Patrick Skål 15.5 cm Grå silver (grå) - fat & serveringsskålar
torsdag 02 maj 2019
Havsö Daniel 1.0 Salt- & Pepparkvarn Rostfritt Stål Övriga varumärken

Dags att förklara en av de där facktermerna som vi bokförare slänger oss med: "Bokslutet". Tanken här är att ge en förståelse för vad ett bokslut är, inte att ge en snabbkurs i att göra bokslut. Det är tyvärr ett lite större område än så. :) Definition av bokslut Det kanske finns en ...

Skrivet av Mikael Green
Rice Skål Liten Melanime - Palm Tree Print (gul) - tallrikar & skålar

Vad är ett utlägg och vad är en kostnadsersättning? Vilka skatteregler gäller? Vad gäller för att lyfta ingående moms på utlägg? Vissa "utlägg" som görs av företagare och anställda, är egentligen privata kostnader i tjänsten och de fungerar lite annorlunda. Här går vi igenom lite regler och ...

Igenietti Tårtlyftare 30 Rostfritt Stål - bakrödskap cm fvllmb1942-Hem & Inredning

Fiskars Hard Face Wokpanna 28 cm - stekkärl

Ungefär så många A4-papper har vi sparat hittills genom att arbeta digitalt. Mindre krångel för dig, och bättre för miljön.