Väggklocka ballong Form Living - väggklockor fvllmb276-Hem & Inredning

A Simple Mess Svit Ljusstake H 7.5 Smoked Pearl (svart)

Bloomingville Kudde med Prickar Bomull 60 x 40 cm Grön

Du skickar dina fakturor och kvitton till oss månadsvis. Allt skickas digitalt – redan digitala underlag skickas som de är, pappersunderlag kan du scanna eller fota.

Belysning Paraply rosa Form Living - barnlampor

Vi bokför dina underlag i webbaserade bokföringssystemet Fortnox. Vi återrapporterar till dig efter varje månad. Du har en egen inloggning i Fortnox och kommer alltid åt din bokföring.

Day Home Artist Ljusstake Metall H 31 cm Vit (vit & grå)

Du fakturerar själv dina kunder, ser till att de betalar och sköter dina egna betalningar, resten sköter vi. Vi gör din bokföring, ditt bokslut och din årsredovisning, vi deklarerar din moms och dina löner. Vi ser till att hålla alla dina deadlines.

Bloomingville Taklampa Guld Metall. Längd94xhöjd30 cm (guld)

ERNST Kruka med Zinkfat 12 cm Vit (hvit) - krukor

Du får ett fast månadspris där alla våra tjänster ingår. Vi hör av oss till dig när vi ser saker som bör diskuteras eller kompletteras. All rådgivning ingår – du kan ringa, maila, skypa eller hälsa på oss när du vill.

Marc O'Polo Classic Morgonrock med Luva i 100% Bomull S silver

Vi gör din bokföring och dina skatter till vårt ansvar. Vi arbetar endast med små företag, alla kunder är lika viktiga. Vi ansvarar tillsammans för alla kunder – du är inte beroende av att ”din konsult” är på plats.

Väggklocka ballong  Form Living - väggklockor

Marc O'Polo Velour Stripe Morgonrock XL silver (silver)

Account Factory är inte riktigt som den traditionella redovisningsbyrån.

Här är några saker som skiljer oss från mängden.

Eva Trio Legio Nova Vas 21.5 cm Vit (hvit) - vaser

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.
Halo Design The One D 16.5 cm H 25.5 cm Grå - bordslampor

Broste Copenhagen Tassel Kuddfodral Bomull 50 x 50 cm Drizzle

På vår blogg Accounts (get it?) skriver vi kunskapsartiklar av typen ”så funkar det” samt om nyheter på redovisnings- och skatteområdet. Då och då skriver vi även om utvecklingen i vår bransch och vad som händer i vårt eget företag.

Vi försöker skriva på ren svenska och göra innehållet tillgängligt för den vanlige företagaren. I kommentarsfältet kan våra läsare ställa följdfrågor och diskutera. Vårt mest kommenterade blogginlägg just nu är Förmån eller nettolöneavdrag med 274 kommentarer.

Ib Laursen ALTUM Kroppslotion 500 ml H 18 cm D 7 5 cm rosa IB Laursen
Pennor
Ebb & Flow Rowan Taklampa Kristall D 15 H 15 cm Randig silver
torsdag 02 maj 2019
Hund Poster 30x40 cm Wonderwall - posters & väggdekoration

Dags att förklara en av de där facktermerna som vi bokförare slänger oss med: "Bokslutet". Tanken här är att ge en förståelse för vad ett bokslut är, inte att ge en snabbkurs i att göra bokslut. Det är tyvärr ett lite större område än så. :) Definition av bokslut Det kanske finns en ...

Skrivet av Mikael Green
Meraki Doftljus Fig & Apricot H 6.7 cm - ljus

Vad är ett utlägg och vad är en kostnadsersättning? Vilka skatteregler gäller? Vad gäller för att lyfta ingående moms på utlägg? Vissa "utlägg" som görs av företagare och anställda, är egentligen privata kostnader i tjänsten och de fungerar lite annorlunda. Här går vi igenom lite regler och ...

Väggklocka ballong Form Living - väggklockor fvllmb276-Hem & Inredning

Flaggspel Forest Friends Blossom Vinter & Bloom - barnrumsdekoration

Ungefär så många A4-papper har vi sparat hittills genom att arbeta digitalt. Mindre krångel för dig, och bättre för miljön.