Villeroy & Boch Artesano Original Tallrik Dia cm Vit 16 fvllmb2776-Hem & Inredning

Springform svart ø26x7cm Övriga varumärken - bakformar

Villeroy & Boch NewWave Skål 60 cl Vit (hvit) - tallrikar & skålar

Du skickar dina fakturor och kvitton till oss månadsvis. Allt skickas digitalt – redan digitala underlag skickas som de är, pappersunderlag kan du scanna eller fota.

RIG-TIG Grönsakskniv SHARP 28 cm silver RIG-TIG by Stelton

Vi bokför dina underlag i webbaserade bokföringssystemet Fortnox. Vi återrapporterar till dig efter varje månad. Du har en egen inloggning i Fortnox och kommer alltid åt din bokföring.

Princess 219500 High Speed Deluxe Mixer silver (silver)

Du fakturerar själv dina kunder, ser till att de betalar och sköter dina egna betalningar, resten sköter vi. Vi gör din bokföring, ditt bokslut och din årsredovisning, vi deklarerar din moms och dina löner. Vi ser till att hålla alla dina deadlines.

Eva Solo Termoskanna Svart 1L - termosar kannor & karaffer

Heirol Coctail Shaker 0.5 L Rostfrittstål (silver) - bar & vintillbehör

Du får ett fast månadspris där alla våra tjänster ingår. Vi hör av oss till dig när vi ser saker som bör diskuteras eller kompletteras. All rådgivning ingår – du kan ringa, maila, skypa eller hälsa på oss när du vill.

Hilke Collection Marmorbricka med Handtag 40.5x21.5 cm Vit

Vi gör din bokföring och dina skatter till vårt ansvar. Vi arbetar endast med små företag, alla kunder är lika viktiga. Vi ansvarar tillsammans för alla kunder – du är inte beroende av att ”din konsult” är på plats.

Villeroy & Boch Artesano Original Tallrik Dia 16 cm Vit

Yaxell Gou Kiritsuke 20 cm Rostfritt Stål (svart) - köksknivar

Account Factory är inte riktigt som den traditionella redovisningsbyrån.

Här är några saker som skiljer oss från mängden.

Demeyere Apollo Sauteuse 22 cm Rostfritt Stål - stekkärl

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.
House Doctor Vintage Cocktailglas 11 x 19 cm (klar) - glas

rosandahl Grand Cru Dricksglas 4-pack 27 cl Klar - glas

På vår blogg Accounts (get it?) skriver vi kunskapsartiklar av typen ”så funkar det” samt om nyheter på redovisnings- och skatteområdet. Då och då skriver vi även om utvecklingen i vår bransch och vad som händer i vårt eget företag.

Vi försöker skriva på ren svenska och göra innehållet tillgängligt för den vanlige företagaren. I kommentarsfältet kan våra läsare ställa följdfrågor och diskutera. Vårt mest kommenterade blogginlägg just nu är Förmån eller nettolöneavdrag med 274 kommentarer.

Rörstrand Swedish Grace Skål 10 cl Snö (hvit) - tallrikar & skålar
Pennor
Stelton Brödkorg Embrace Chalk - köksförvaring
torsdag 02 maj 2019
Eva Solo Köksrullehållare Stål - köksförvaring

Dags att förklara en av de där facktermerna som vi bokförare slänger oss med: "Bokslutet". Tanken här är att ge en förståelse för vad ett bokslut är, inte att ge en snabbkurs i att göra bokslut. Det är tyvärr ett lite större område än så. :) Definition av bokslut Det kanske finns en ...

Skrivet av Mikael Green
Riedel Vinum Bordeaux Cabernet Merlot Vinglas 61 cl 2-pack

Vad är ett utlägg och vad är en kostnadsersättning? Vilka skatteregler gäller? Vad gäller för att lyfta ingående moms på utlägg? Vissa "utlägg" som görs av företagare och anställda, är egentligen privata kostnader i tjänsten och de fungerar lite annorlunda. Här går vi igenom lite regler och ...

Villeroy & Boch Artesano Original Tallrik Dia cm Vit 16 fvllmb2776-Hem & Inredning

PotteryJo Daisy Mjölkkanna 30 cl Greige - termosar kannor & karaffer

Ungefär så många A4-papper har vi sparat hittills genom att arbeta digitalt. Mindre krångel för dig, och bättre för miljön.