DESIGN Vit sweatshirt i overStorlek-modell stickad sidorand och infälld ribbning med fvnhrc3004-Herrkläder

Made In Kenya T-shirt med handbroderad palm

Men Badshorts Jack - Svart - Herr

Du skickar dina fakturor och kvitton till oss månadsvis. Allt skickas digitalt – redan digitala underlag skickas som de är, pappersunderlag kan du scanna eller fota.

Men Boxershorts 3-pack - Svart - Herr

Vi bokför dina underlag i webbaserade bokföringssystemet Fortnox. Vi återrapporterar till dig efter varje månad. Du har en egen inloggning i Fortnox och kommer alltid åt din bokföring.

Men Finstickad tröja - Svart - Herr

Du fakturerar själv dina kunder, ser till att de betalar och sköter dina egna betalningar, resten sköter vi. Vi gör din bokföring, ditt bokslut och din årsredovisning, vi deklarerar din moms och dina löner. Vi ser till att hålla alla dina deadlines.

Men Jeans, normal passform med avsmalnande benslut - Blå - Herr

Men Mönstrad skjorta - Blå - Herr

Du får ett fast månadspris där alla våra tjänster ingår. Vi hör av oss till dig när vi ser saker som bör diskuteras eller kompletteras. All rådgivning ingår – du kan ringa, maila, skypa eller hälsa på oss när du vill.

Men Piketröja randig - Grå - Herr

Vi gör din bokföring och dina skatter till vårt ansvar. Vi arbetar endast med små företag, alla kunder är lika viktiga. Vi ansvarar tillsammans för alla kunder – du är inte beroende av att ”din konsult” är på plats.

DESIGN Vit sweatshirt i overStorlek-modell med stickad sidorand och infälld ribbning

Men Shorts med dragsko - Grå - Herr

Account Factory är inte riktigt som den traditionella redovisningsbyrån.

Här är några saker som skiljer oss från mängden.

Men Tröja David - Grå - Herr

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.
Men T-shirt med dekorationsknappar - Vit - Herr

Plus collection Bikini-bh Jasmina - Svart - Dam

På vår blogg Accounts (get it?) skriver vi kunskapsartiklar av typen ”så funkar det” samt om nyheter på redovisnings- och skatteområdet. Då och då skriver vi även om utvecklingen i vår bransch och vad som händer i vårt eget företag.

Vi försöker skriva på ren svenska och göra innehållet tillgängligt för den vanlige företagaren. I kommentarsfältet kan våra läsare ställa följdfrågor och diskutera. Vårt mest kommenterade blogginlägg just nu är Förmån eller nettolöneavdrag med 274 kommentarer.

DESIGN Tall Vit långärmad t-shirt i overStorlek-modell
Pennor
Plus collection blås i omlottmodell - rosa - Dam
torsdag 02 maj 2019
DESIGN Tall Vit t-shirt i longline-modell med rundad nederkant och MA1-ficka

Dags att förklara en av de där facktermerna som vi bokförare slänger oss med: "Bokslutet". Tanken här är att ge en förståelse för vad ett bokslut är, inte att ge en snabbkurs i att göra bokslut. Det är tyvärr ett lite större område än så. :) Definition av bokslut Det kanske finns en ...

Skrivet av Mikael Green
DESIGN Tall Vit långärmad t-shirt med rund halsringning

Vad är ett utlägg och vad är en kostnadsersättning? Vilka skatteregler gäller? Vad gäller för att lyfta ingående moms på utlägg? Vissa "utlägg" som görs av företagare och anställda, är egentligen privata kostnader i tjänsten och de fungerar lite annorlunda. Här går vi igenom lite regler och ...

DESIGN Vit sweatshirt i overStorlek-modell stickad sidorand och infälld ribbning med fvnhrc3004-Herrkläder

Plus collection Cardigan utan knäppning - Grå - Dam

Ungefär så många A4-papper har vi sparat hittills genom att arbeta digitalt. Mindre krångel för dig, och bättre för miljön.