Keep calm and read a book Poster 30x40 cm  Wonderwall - posters & väggdekoration
Villeroy & Boch NewWave Tallrik Triangel 22 x 22 cm Vit

Keep calm and read a book Poster 30x40 cm Wonderwall - & väggdekoration posters fadeqa4336-Hem & Inredning

Det är som att komma hem i sig själv när man som jag går på kurs om ledarskap där man vänder och vrider på frågan om värderingar. Blandat med praktiska frågor kring strategi, mål, lönsamhet, styrning och uppföljning, digitalisering och ledarskapsprinciper så dyker de upp – frågan om vem man är och vad som är viktigt. (just nu via premiumutbildningen Women for leaders som jag bara älskar).

Woherrar Drawstring Tote Bag Quality Cute Handbags

Woherrar Crystal Flower Hardcase Heart Clutch Bag Wedding party

Ladies Fashion Clutch Bag Metallic Decor Flap Stylish julklapp

Så blessed 🙏🏼.

Fyra bra utbildare för ledare som lyfter dessa perspektiv om värderingar och gör en vass på att jobba med kulturen för att möjliggöra resultat som ledare:

KAI Wasabi svart Allkniv 10 cm Stål Kai - köksknivar och deras utbildningar om att leda i komplexitet. Jag har gått tre av deras program och har användning för det varje dag. Per Hugander, som grundade IERO, är jag evigt tacksam för i mitt uppdrag som ledare. Nämnas ska också Patrick Stahl från WMF Profi Plus Palett Bröd Silikon Stål - köksrödskap som i IERO sammanhang lärt mig hur man lyckas få gjort saker (i verkligheten) i ett team.

WOMEN FOR LEADERS premium program som är mitt nuvarande program som jag går som är fantastiskt bra där den här modulen om värderingar var så starkt genomfört med Frida Lundh (författare till boken C3 Basic Perkolator 6 koppar Eko Kopparfärgad - kaffe & teberödning) och Johanna Frelin, vd på Tengboms (årets innovativa ledare 2017 om en idol för mig). Queens on values! WFL har också ett accelerationsprogram för kvinnor i mellanchefssituationen som är på väg om det passar dig bättre.

Pufz Tesilen Mr T Gul - köksrödskap vars ledarutbildning jag gick för ett par år sedan som förutom många av Tülz Mini Isbricka 3x3cm Turkos - övriga kökstillbehör metoder och vägde in neurovetenskap och sociologin när man jobbar med förändring. Vasst om värderingar och om ex Kähler Hammershöi Kanna 1.25 l Korall - termosar kannor & karaffer för att förstå hur kulturen påverkar människan så starkt.

Keep calm and read a book Poster 30x40 cm Wonderwall - & väggdekoration posters fadeqa4336-Hem & Inredning

Det är söndag och vi är mitt i livets virvel. I stormens öga känns det alltid lugnt. Ibland är det så livet är för en fyrbarnsfamilj. Några spelar roblox med varandra i en obäddad dubbelsäng. Någon verkar förstoppad men på väldigt bra humör. Vi vuxna letar lavemang och hittar några som gick ut 2015. Letar vidare och finner jackpot. Utgång 2020 – bara att köra! Och tur är väl det, för ute går inte att köra.

Beagles Shoppingväska 15963-016 taupe

Per har också nyss läst Tommy Hellstens bok, Kosta Boda Bruk Dricksglas 35 cl 2-pack Rökgrå - glast. Jag själv läste den 1999 med stor behållning. Den öppnade många perspektiv för mig och präglat mycket av mitt tankesätt. Hellsten är både psykoterapeut och teolog. Hans tankesätt blev tidigt en del av mitt förståelsesystem.

Boken handlar om medberoende till varann och till sina livsvillkor i barndomen. Mitt villkor handlade om min handikappade bror och anpassningen till det.

Handväska 3 top Zip alltid billig fraktClutch, Aftonväska plisserad med pärlor rosa

Älskar dessa samtal samtidigt som de är jobbiga. Nu ska jag gå och krama om min man och få honom och förstå det. Sedan ska jag klyxa barn. Livets alla skeden 💩.

Keep calm and read a book Poster 30x40 cm Wonderwall - & väggdekoration posters fadeqa4336-Hem & Inredning

Rebecca Minkoff Mab Flap Pebble Axelremsväskor

Hon var sjuk och svag igår. Magsjuka för första gången. Nu är blicken klar, men jag vill inte ge henne för mycket. Det är rätt slitigt att byta lakan och sova på vakt. Men den lilla rösten är uppfodrande.

Desigual Accessories MONE MEXICAN CARDS PI Plånböcker

När jag fyllde år hjälpte Facebook mig att samla in 3700 kr till kampanjen Född flicka. Den mest meningsfulla present jag fått.

Den lilla randiga somnade tillfreds bredvid mig. Nu på morgonen var jag ett mammavrak efter en minst sagt obekväm natt. Men en natt väl värt det. Mitt törstiga barn sov sött med ett stillat begär och en trygg och varm famn. Jag önskar det till alla barn.

DAY et Day Gweneth Crackle Beauty Necessärer