Fiskars Inspiration Potatisskalare 17 cm Rostfritt Stål Coco
Förvaringsboxar 3-pack Övriga varumärken - övrig servering

Fiskars Inspiration Potatisskalare 17 cm Rostfritt Stål Coco fadeqa1636-Hem & Inredning

Det är som att komma hem i sig själv när man som jag går på kurs om ledarskap där man vänder och vrider på frågan om värderingar. Blandat med praktiska frågor kring strategi, mål, lönsamhet, styrning och uppföljning, digitalisering och ledarskapsprinciper så dyker de upp – frågan om vem man är och vad som är viktigt. (just nu via premiumutbildningen Women for leaders som jag bara älskar).

WMF Profi Plus Zestjärn Stål - köksrödskap

Villeroy & Boch Ovid röd Wine Vinglas 4-pack Klar (klar)

Chroma Type 301 Hammeröd Hakata Santoku 18 cm Chroma type 301

Så blessed 🙏🏼.

Fyra bra utbildare för ledare som lyfter dessa perspektiv om värderingar och gör en vass på att jobba med kulturen för att möjliggöra resultat som ledare:

Tranquilo Panna D 50 cm Svart Tranquilo Kitchen (svart) och deras utbildningar om att leda i komplexitet. Jag har gått tre av deras program och har användning för det varje dag. Per Hugander, som grundade IERO, är jag evigt tacksam för i mitt uppdrag som ledare. Nämnas ska också Patrick Stahl från Broste Nordic Sea Kopp med Fat 25 cl Blå Broste Copenhagen som i IERO sammanhang lärt mig hur man lyckas få gjort saker (i verkligheten) i ett team.

WOMEN FOR LEADERS premium program som är mitt nuvarande program som jag går som är fantastiskt bra där den här modulen om värderingar var så starkt genomfört med Frida Lundh (författare till boken Rice Partypinnar 12-pack rosa Mint Guld (multi) - bar & vintillbehör) och Johanna Frelin, vd på Tengboms (årets innovativa ledare 2017 om en idol för mig). Queens on values! WFL har också ett accelerationsprogram för kvinnor i mellanchefssituationen som är på väg om det passar dig bättre.

Eva Solo Socker- och Mjölkset Klar - termosar kannor & karaffer vars ledarutbildning jag gick för ett par år sedan som förutom många av Le Creuset Müsliskål 35 cl Volcanic - tallrikar & skålar metoder och vägde in neurovetenskap och sociologin när man jobbar med förändring. Vasst om värderingar och om ex Savon de Marseille Handtvål Flytande 500 ml Citron - diskmedel & tvål för att förstå hur kulturen påverkar människan så starkt.

Fiskars Inspiration Potatisskalare 17 cm Rostfritt Stål Coco fadeqa1636-Hem & Inredning

Det är söndag och vi är mitt i livets virvel. I stormens öga känns det alltid lugnt. Ibland är det så livet är för en fyrbarnsfamilj. Några spelar roblox med varandra i en obäddad dubbelsäng. Någon verkar förstoppad men på väldigt bra humör. Vi vuxna letar lavemang och hittar några som gick ut 2015. Letar vidare och finner jackpot. Utgång 2020 – bara att köra! Och tur är väl det, för ute går inte att köra.

Iittala Gaissa Öl- och Drinkglas 2-pack 38 cl Klar - glas

Per har också nyss läst Tommy Hellstens bok, Sthål Tallrik D 28 cm Vit (hvit) - tallrikar & skålart. Jag själv läste den 1999 med stor behållning. Den öppnade många perspektiv för mig och präglat mycket av mitt tankesätt. Hellsten är både psykoterapeut och teolog. Hans tankesätt blev tidigt en del av mitt förståelsesystem.

Boken handlar om medberoende till varann och till sina livsvillkor i barndomen. Mitt villkor handlade om min handikappade bror och anpassningen till det.

Georg Jensen Cobra Ovalt Fat Form 36 cm - fat & serveringsskålarMarcato Småkakspress Röd - bakrödskap

Älskar dessa samtal samtidigt som de är jobbiga. Nu ska jag gå och krama om min man och få honom och förstå det. Sedan ska jag klyxa barn. Livets alla skeden 💩.

Fiskars Inspiration Potatisskalare 17 cm Rostfritt Stål Coco fadeqa1636-Hem & Inredning

Denby Halo Stor Soppskål 17 cm (14296) - tallrikar & skålar

Hon var sjuk och svag igår. Magsjuka för första gången. Nu är blicken klar, men jag vill inte ge henne för mycket. Det är rätt slitigt att byta lakan och sova på vakt. Men den lilla rösten är uppfodrande.

Arabia 24 h Skål 16 cm Porslin Vit (hvit) - tallrikar & skålar

När jag fyllde år hjälpte Facebook mig att samla in 3700 kr till kampanjen Född flicka. Den mest meningsfulla present jag fått.

Den lilla randiga somnade tillfreds bredvid mig. Nu på morgonen var jag ett mammavrak efter en minst sagt obekväm natt. Men en natt väl värt det. Mitt törstiga barn sov sött med ett stillat begär och en trygg och varm famn. Jag önskar det till alla barn.

Le Creuset Tallrik 18 cm Creme - tallrikar & skålar