Marc O'Polo Classic Morgonrock med Luva i 100% Bomull XL Oceanblå
Rice Skål D 14.2 cm Mint - tallrikar & skålar

Marc O'Polo Classic Morgonrock i 100% Bomull XL Oceanblå Luva med fadeqa1219-Hem & Inredning

Det är som att komma hem i sig själv när man som jag går på kurs om ledarskap där man vänder och vrider på frågan om värderingar. Blandat med praktiska frågor kring strategi, mål, lönsamhet, styrning och uppföljning, digitalisering och ledarskapsprinciper så dyker de upp – frågan om vem man är och vad som är viktigt. (just nu via premiumutbildningen Women for leaders som jag bara älskar).

Arabia Mumin Förfadern Burk 30 cl Porslin - köksförvaring

Salt- & Pepparkar Mumin Familjen Pluto Produkter - kryddkvarnar

Åviken Våffeljärn Elegance 910 - övriga köksmaskiner

Så blessed 🙏🏼.

Fyra bra utbildare för ledare som lyfter dessa perspektiv om värderingar och gör en vass på att jobba med kulturen för att möjliggöra resultat som ledare:

Almedahls Picknick Skärbräda 30x20 cm rosa Almedahls och deras utbildningar om att leda i komplexitet. Jag har gått tre av deras program och har användning för det varje dag. Per Hugander, som grundade IERO, är jag evigt tacksam för i mitt uppdrag som ledare. Nämnas ska också Patrick Stahl från PotteryJo Daisy Skål 35 cl Dusty blå - tallrikar & skålar som i IERO sammanhang lärt mig hur man lyckas få gjort saker (i verkligheten) i ett team.

WOMEN FOR LEADERS premium program som är mitt nuvarande program som jag går som är fantastiskt bra där den här modulen om värderingar var så starkt genomfört med Frida Lundh (författare till boken House Doctor Skål med Lock Ivy D 15.5 cm Svart - köksförvaring) och Johanna Frelin, vd på Tengboms (årets innovativa ledare 2017 om en idol för mig). Queens on values! WFL har också ett accelerationsprogram för kvinnor i mellanchefssituationen som är på väg om det passar dig bättre.

Sage Rökflisor 4-pack Cherry Oak Hickorky & Mesquite vars ledarutbildning jag gick för ett par år sedan som förutom många av Fiskars Universalsax 21 cm Vit (vit) - köksrödskap metoder och vägde in neurovetenskap och sociologin när man jobbar med förändring. Vasst om värderingar och om ex Modern House Pizza Angels Tallrik 36 cm Vit - tallrikar & skålar för att förstå hur kulturen påverkar människan så starkt.

Marc O'Polo Classic Morgonrock i 100% Bomull XL Oceanblå Luva med fadeqa1219-Hem & Inredning

Det är söndag och vi är mitt i livets virvel. I stormens öga känns det alltid lugnt. Ibland är det så livet är för en fyrbarnsfamilj. Några spelar roblox med varandra i en obäddad dubbelsäng. Någon verkar förstoppad men på väldigt bra humör. Vi vuxna letar lavemang och hittar några som gick ut 2015. Letar vidare och finner jackpot. Utgång 2020 – bara att köra! Och tur är väl det, för ute går inte att köra.

ROY FARES Visp Guld Roy Fares - julbak

Per har också nyss läst Tommy Hellstens bok, Zassenhaus Trancherbräda Plast Flexibel 38x29x0.2 cm Rödt. Jag själv läste den 1999 med stor behållning. Den öppnade många perspektiv för mig och präglat mycket av mitt tankesätt. Hellsten är både psykoterapeut och teolog. Hans tankesätt blev tidigt en del av mitt förståelsesystem.

Boken handlar om medberoende till varann och till sina livsvillkor i barndomen. Mitt villkor handlade om min handikappade bror och anpassningen till det.

Scanpan CTX Traktörpanna Med Lock 26 cm 3 7 L Rostfritt StålElectrolux Mixerstav Creative ESTM5700BK Svart - mixer & blender

Älskar dessa samtal samtidigt som de är jobbiga. Nu ska jag gå och krama om min man och få honom och förstå det. Sedan ska jag klyxa barn. Livets alla skeden 💩.

Marc O'Polo Classic Morgonrock i 100% Bomull XL Oceanblå Luva med fadeqa1219-Hem & Inredning

Eva Solo Nordic Kitchen Slev Svart (svart) - köksrödskap

Hon var sjuk och svag igår. Magsjuka för första gången. Nu är blicken klar, men jag vill inte ge henne för mycket. Det är rätt slitigt att byta lakan och sova på vakt. Men den lilla rösten är uppfodrande.

Fiskars Functional Form Bakset 2-delar - bakrödskap

När jag fyllde år hjälpte Facebook mig att samla in 3700 kr till kampanjen Född flicka. Den mest meningsfulla present jag fått.

Den lilla randiga somnade tillfreds bredvid mig. Nu på morgonen var jag ett mammavrak efter en minst sagt obekväm natt. Men en natt väl värt det. Mitt törstiga barn sov sött med ett stillat begär och en trygg och varm famn. Jag önskar det till alla barn.

Kilner Glasburk Med Bygellock Rund 0 125 L Klar - köksförvaring