Rörstrand Mon Amie Tallrik 27 cm Blå - tallrikar & skålar
Le Creuset Signature Stor Serveringsskål 4.2 L Soleil (gul)

Rörstrand Mon Amie Tallrik Blå - tallrikar & skålar cm 27 fadeqa2453-Hem & Inredning

Det är som att komma hem i sig själv när man som jag går på kurs om ledarskap där man vänder och vrider på frågan om värderingar. Blandat med praktiska frågor kring strategi, mål, lönsamhet, styrning och uppföljning, digitalisering och ledarskapsprinciper så dyker de upp – frågan om vem man är och vad som är viktigt. (just nu via premiumutbildningen Women for leaders som jag bara älskar).

Severin Termosbryggare med extra termos Svart (silver)

Riedel Vinum Cuvèe Prestige Champagneglas 23 cl 2-pack

Heirol Diamond Vinkylare Akryl - bar & vintillbehör

Så blessed 🙏🏼.

Fyra bra utbildare för ledare som lyfter dessa perspektiv om värderingar och gör en vass på att jobba med kulturen för att möjliggöra resultat som ledare:

Day Home Mansion Skål 3-pack silver (silver) - fat & serveringsskålar och deras utbildningar om att leda i komplexitet. Jag har gått tre av deras program och har användning för det varje dag. Per Hugander, som grundade IERO, är jag evigt tacksam för i mitt uppdrag som ledare. Nämnas ska också Patrick Stahl från Eva Solo Nordic Kitchen Tallrik D 17 cm Svart - tallrikar & skålar som i IERO sammanhang lärt mig hur man lyckas få gjort saker (i verkligheten) i ett team.

WOMEN FOR LEADERS premium program som är mitt nuvarande program som jag går som är fantastiskt bra där den här modulen om värderingar var så starkt genomfört med Frida Lundh (författare till boken Gefu Kaffetratt Porslin Vit - köksrödskap) och Johanna Frelin, vd på Tengboms (årets innovativa ledare 2017 om en idol för mig). Queens on values! WFL har också ett accelerationsprogram för kvinnor i mellanchefssituationen som är på väg om det passar dig bättre.

Georg Jensen Copenhagen Bestickset 16-pack Rostfritt Jensen vars ledarutbildning jag gick för ett par år sedan som förutom många av Morphy Richards Total Control Stavmixer Vit - mixer & blender metoder och vägde in neurovetenskap och sociologin när man jobbar med förändring. Vasst om värderingar och om ex Iittala Aalto Pot Guard Trä Ek (natur) - övriga kökstillbehör för att förstå hur kulturen påverkar människan så starkt.

Rörstrand Mon Amie Tallrik Blå - tallrikar & skålar cm 27 fadeqa2453-Hem & Inredning

Det är söndag och vi är mitt i livets virvel. I stormens öga känns det alltid lugnt. Ibland är det så livet är för en fyrbarnsfamilj. Några spelar roblox med varandra i en obäddad dubbelsäng. Någon verkar förstoppad men på väldigt bra humör. Vi vuxna letar lavemang och hittar några som gick ut 2015. Letar vidare och finner jackpot. Utgång 2020 – bara att köra! Och tur är väl det, för ute går inte att köra.

Iittala Ultima Thule Rödvinsglas 2-pack 23 cl - glas

Per har också nyss läst Tommy Hellstens bok, Broste Nordic Coal Fat 12.5x35x2.5 cm Mörk Grå Broste Copenhagent. Jag själv läste den 1999 med stor behållning. Den öppnade många perspektiv för mig och präglat mycket av mitt tankesätt. Hellsten är både psykoterapeut och teolog. Hans tankesätt blev tidigt en del av mitt förståelsesystem.

Boken handlar om medberoende till varann och till sina livsvillkor i barndomen. Mitt villkor handlade om min handikappade bror och anpassningen till det.

Sthål Assiett 19.5x13.5 cm Vit - tallrikar & skålarElectrolux Mixer ESB2500 Rostfritt Stål - mixer & blender

Älskar dessa samtal samtidigt som de är jobbiga. Nu ska jag gå och krama om min man och få honom och förstå det. Sedan ska jag klyxa barn. Livets alla skeden 💩.

Rörstrand Mon Amie Tallrik Blå - tallrikar & skålar cm 27 fadeqa2453-Hem & Inredning

Global NI Santokukniv 18 cm - köksknivar

Hon var sjuk och svag igår. Magsjuka för första gången. Nu är blicken klar, men jag vill inte ge henne för mycket. Det är rätt slitigt att byta lakan och sova på vakt. Men den lilla rösten är uppfodrande.

Bloomingville Vas Glas Diameter 9 cm Höjd 15 cm rosa - vaser

När jag fyllde år hjälpte Facebook mig att samla in 3700 kr till kampanjen Född flicka. Den mest meningsfulla present jag fått.

Den lilla randiga somnade tillfreds bredvid mig. Nu på morgonen var jag ett mammavrak efter en minst sagt obekväm natt. Men en natt väl värt det. Mitt törstiga barn sov sött med ett stillat begär och en trygg och varm famn. Jag önskar det till alla barn.

Elsa Beskows Blåsippan affish K. Hjelm Förlag AB - posters & väggdekoration