Electrolux Vattenkokare Creative EEWA5310 Glas - vattenkokare
Electrolux 7000 Series Kaffebryggare EKF7500 Rostfritt Stål

Vattenkokare Creative EEWA5310 Glas - vattenkokare Electrolux fadeqa2052-Hem & Inredning

Det är som att komma hem i sig själv när man som jag går på kurs om ledarskap där man vänder och vrider på frågan om värderingar. Blandat med praktiska frågor kring strategi, mål, lönsamhet, styrning och uppföljning, digitalisering och ledarskapsprinciper så dyker de upp – frågan om vem man är och vad som är viktigt. (just nu via premiumutbildningen Women for leaders som jag bara älskar).

Kosta Boda Bruk Glas Large 4-pack 45 cl (klar) - glas

Nicolas Vahé Bread Skärbräda 51x27 cm Akacia (natur) - skärbrädor

Crock-Pot Slowcooker Multifunktionell Med Timer 5.6 L Rostfri

Så blessed 🙏🏼.

Fyra bra utbildare för ledare som lyfter dessa perspektiv om värderingar och gör en vass på att jobba med kulturen för att möjliggöra resultat som ledare:

Orrefors Per Morberg Kollektion Rödvinsglas 4-pack 50 cl Klar och deras utbildningar om att leda i komplexitet. Jag har gått tre av deras program och har användning för det varje dag. Per Hugander, som grundade IERO, är jag evigt tacksam för i mitt uppdrag som ledare. Nämnas ska också Patrick Stahl från Sthål Fat D 34 cm Vit - fat & serveringsskålar som i IERO sammanhang lärt mig hur man lyckas få gjort saker (i verkligheten) i ett team.

WOMEN FOR LEADERS premium program som är mitt nuvarande program som jag går som är fantastiskt bra där den här modulen om värderingar var så starkt genomfört med Frida Lundh (författare till boken Peugeot Pepparkvarn Paris 18 cm Choklad - kryddkvarnar) och Johanna Frelin, vd på Tengboms (årets innovativa ledare 2017 om en idol för mig). Queens on values! WFL har också ett accelerationsprogram för kvinnor i mellanchefssituationen som är på väg om det passar dig bättre.

Villeroy & Boch Old Luxembourg Frukostkopp 35 cl Vit (hvit) vars ledarutbildning jag gick för ett par år sedan som förutom många av Smeg Köksmaskin Tillbehör Spagettiskärare - tillbehör & reservdelar metoder och vägde in neurovetenskap och sociologin när man jobbar med förändring. Vasst om värderingar och om ex Paradisverkstaden c o Lantliv Kärl Spillkum 1 L Vit (hvit) för att förstå hur kulturen påverkar människan så starkt.

Vattenkokare Creative EEWA5310 Glas - vattenkokare Electrolux fadeqa2052-Hem & Inredning

Det är söndag och vi är mitt i livets virvel. I stormens öga känns det alltid lugnt. Ibland är det så livet är för en fyrbarnsfamilj. Några spelar roblox med varandra i en obäddad dubbelsäng. Någon verkar förstoppad men på väldigt bra humör. Vi vuxna letar lavemang och hittar några som gick ut 2015. Letar vidare och finner jackpot. Utgång 2020 – bara att köra! Och tur är väl det, för ute går inte att köra.

Arabia Mumin Tallrik Too-Ticki 19 cm lilat - tallrikar & skålar

Per har också nyss läst Tommy Hellstens bok, Villeroy & Boch Artesano Original Tallrik 37x30 5 cm Vitt. Jag själv läste den 1999 med stor behållning. Den öppnade många perspektiv för mig och präglat mycket av mitt tankesätt. Hellsten är både psykoterapeut och teolog. Hans tankesätt blev tidigt en del av mitt förståelsesystem.

Boken handlar om medberoende till varann och till sina livsvillkor i barndomen. Mitt villkor handlade om min handikappade bror och anpassningen till det.

Zwilling Four Star Knivset 3-pack Rostfritt Stål SvartDr Oetker Skalare 20 cm - köksrödskap

Älskar dessa samtal samtidigt som de är jobbiga. Nu ska jag gå och krama om min man och få honom och förstå det. Sedan ska jag klyxa barn. Livets alla skeden 💩.

Vattenkokare Creative EEWA5310 Glas - vattenkokare Electrolux fadeqa2052-Hem & Inredning

WMF Stelio Vattenkokare 1.2 L - vattenkokare

Hon var sjuk och svag igår. Magsjuka för första gången. Nu är blicken klar, men jag vill inte ge henne för mycket. Det är rätt slitigt att byta lakan och sova på vakt. Men den lilla rösten är uppfodrande.

Rice Karaff 1.75 L Grön - termosar kannor & karaffer

När jag fyllde år hjälpte Facebook mig att samla in 3700 kr till kampanjen Född flicka. Den mest meningsfulla present jag fått.

Den lilla randiga somnade tillfreds bredvid mig. Nu på morgonen var jag ett mammavrak efter en minst sagt obekväm natt. Men en natt väl värt det. Mitt törstiga barn sov sött med ett stillat begär och en trygg och varm famn. Jag önskar det till alla barn.

Guzzini Feeling Smörkniv Röd - Besteick