Essenza Home Connect Uni Morgonrock Bomullsfrödté XSmall Organic fvllmb1111-Hem & Inredning

Bokmärken Änglar 16 5x23 5 cm 3 Ark - julpyssel

Bokstavspärlor Vit 25 gram (vit) - barnpärlor

Du skickar dina fakturor och kvitton till oss månadsvis. Allt skickas digitalt – redan digitala underlag skickas som de är, pappersunderlag kan du scanna eller fota.

Sprättare Mix 5 st - sybehör

Vi bokför dina underlag i webbaserade bokföringssystemet Fortnox. Vi återrapporterar till dig efter varje månad. Du har en egen inloggning i Fortnox och kommer alltid åt din bokföring.

Plastpärlor Tärningsmix 7x7 mm Olika Färger 125 ml - barnpärlor

Du fakturerar själv dina kunder, ser till att de betalar och sköter dina egna betalningar, resten sköter vi. Vi gör din bokföring, ditt bokslut och din årsredovisning, vi deklarerar din moms och dina löner. Vi ser till att hålla alla dina deadlines.

Smyckesdelar Blandat Kit Guldfärg Rico - övriga smyckesdelar

Avslutningshylsa med Ögla dia 3 2 mm silverpläterad 10 st

Du får ett fast månadspris där alla våra tjänster ingår. Vi hör av oss till dig när vi ser saker som bör diskuteras eller kompletteras. All rådgivning ingår – du kan ringa, maila, skypa eller hälsa på oss när du vill.

Bomullstyg Prickar 55x55 cm Patchwork Family (grön cerise & gul blå)

Vi gör din bokföring och dina skatter till vårt ansvar. Vi arbetar endast med små företag, alla kunder är lika viktiga. Vi ansvarar tillsammans för alla kunder – du är inte beroende av att ”din konsult” är på plats.

Essenza Home Connect Organic Uni Morgonrock Bomullsfrödté XSmall

Gåvoförpacknings set Sweet ideas christmas 40 delar Folia

Account Factory är inte riktigt som den traditionella redovisningsbyrån.

Här är några saker som skiljer oss från mängden.

Dekorationstejp klassisk jul 5-pack 1 5cm x10m Rico - pysseltejp

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.
Screen stencil 20x22 cm Fjäril 1ark - schabloner

Bomullstyg Diamant 50x160 cm Svart Patchwork Family - bomulls- och lintyg

På vår blogg Accounts (get it?) skriver vi kunskapsartiklar av typen ”så funkar det” samt om nyheter på redovisnings- och skatteområdet. Då och då skriver vi även om utvecklingen i vår bransch och vad som händer i vårt eget företag.

Vi försöker skriva på ren svenska och göra innehållet tillgängligt för den vanlige företagaren. I kommentarsfältet kan våra läsare ställa följdfrågor och diskutera. Vårt mest kommenterade blogginlägg just nu är Förmån eller nettolöneavdrag med 274 kommentarer.

Väggklocka ballong Form Living - väggklockor
Pennor
Dekorationsfigur skattkista H 13 5 cm 1st. - träfigurer & träföremål
torsdag 02 maj 2019
Ib Laursen ALTUM Duschkräm 500 ml H 18 cm D 7 5 cm rosa IB Laursen

Dags att förklara en av de där facktermerna som vi bokförare slänger oss med: "Bokslutet". Tanken här är att ge en förståelse för vad ett bokslut är, inte att ge en snabbkurs i att göra bokslut. Det är tyvärr ett lite större område än så. :) Definition av bokslut Det kanske finns en ...

Skrivet av Mikael Green
A Simple Mess Fat 41 cm Grönt - fat & serveringsskålar

Vad är ett utlägg och vad är en kostnadsersättning? Vilka skatteregler gäller? Vad gäller för att lyfta ingående moms på utlägg? Vissa "utlägg" som görs av företagare och anställda, är egentligen privata kostnader i tjänsten och de fungerar lite annorlunda. Här går vi igenom lite regler och ...

Essenza Home Connect Uni Morgonrock Bomullsfrödté XSmall Organic fvllmb1111-Hem & Inredning

Giotto Decor Glitterlim Metallic 5-pack Fila - tejp & lim

Ungefär så många A4-papper har vi sparat hittills genom att arbeta digitalt. Mindre krångel för dig, och bättre för miljön.