YOURTURN Bältesväska -  svart   Väskor
Klistermärken 3D Zoo 1 Ark Paper Poetry - klistermärken

YOURTURN Bältesväska - svart Väskor fadeqa7301-Väskor

Det är som att komma hem i sig själv när man som jag går på kurs om ledarskap där man vänder och vrider på frågan om värderingar. Blandat med praktiska frågor kring strategi, mål, lönsamhet, styrning och uppföljning, digitalisering och ledarskapsprinciper så dyker de upp – frågan om vem man är och vad som är viktigt. (just nu via premiumutbildningen Women for leaders som jag bara älskar).

Sparkista stl. 12 5x6 5x10 cm Kejsarträd 1st. (kejsarträd)

Band Rutigt 6 mm x 5 m Gammelröd Cream (gammelröd cream)

Skärschabloner och Tryckplatta dia 5-6 5 cm 1 Set Fiskars

Så blessed 🙏🏼.

Fyra bra utbildare för ledare som lyfter dessa perspektiv om värderingar och gör en vass på att jobba med kulturen för att möjliggöra resultat som ledare:

Skisspenna Croquis 6B 6-pack Pilot - skisspennor och deras utbildningar om att leda i komplexitet. Jag har gått tre av deras program och har användning för det varje dag. Per Hugander, som grundade IERO, är jag evigt tacksam för i mitt uppdrag som ledare. Nämnas ska också Patrick Stahl från Akvarellset Dandy of the woods Djeco - pyssel som i IERO sammanhang lärt mig hur man lyckas få gjort saker (i verkligheten) i ett team.

WOMEN FOR LEADERS premium program som är mitt nuvarande program som jag går som är fantastiskt bra där den här modulen om värderingar var så starkt genomfört med Frida Lundh (författare till boken Klistermärken Etiketter Svar & Vit 4 mixade ark Vivi Gade Design) och Johanna Frelin, vd på Tengboms (årets innovativa ledare 2017 om en idol för mig). Queens on values! WFL har också ett accelerationsprogram för kvinnor i mellanchefssituationen som är på väg om det passar dig bättre.

Tyg B 70 cm 140 g m2 6x70cm Vivi Gade Design - bomulls- och lintyg vars ledarutbildning jag gick för ett par år sedan som förutom många av Karduspapper A4 100g Inbjudan 10 Ark Paper Concept - tunt papper metoder och vägde in neurovetenskap och sociologin när man jobbar med förändring. Vasst om värderingar och om ex Karat® akvarell pack av högsta kvalitet i meStorleksk. STAEDTLER för att förstå hur kulturen påverkar människan så starkt.

YOURTURN Bältesväska - svart Väskor fadeqa7301-Väskor

Det är söndag och vi är mitt i livets virvel. I stormens öga känns det alltid lugnt. Ibland är det så livet är för en fyrbarnsfamilj. Några spelar roblox med varandra i en obäddad dubbelsäng. Någon verkar förstoppad men på väldigt bra humör. Vi vuxna letar lavemang och hittar några som gick ut 2015. Letar vidare och finner jackpot. Utgång 2020 – bara att köra! Och tur är väl det, för ute går inte att köra.

Träbokstäver J 4 cm MDF 10 st (mdf) - träfigurer & träföremål

Per har också nyss läst Tommy Hellstens bok, Dekorationspapper Dubbelsidigt Oslo 2 30 5x30 5 cm 5 Ark Vivi Gade Designt. Jag själv läste den 1999 med stor behållning. Den öppnade många perspektiv för mig och präglat mycket av mitt tankesätt. Hellsten är både psykoterapeut och teolog. Hans tankesätt blev tidigt en del av mitt förståelsesystem.

Boken handlar om medberoende till varann och till sina livsvillkor i barndomen. Mitt villkor handlade om min handikappade bror och anpassningen till det.

Träbokstäver L 4 cm MDF 10 st (mdf) - träfigurer & träföremålPresentbox Dudie MAX Liten Dude Packaging - presentpapper

Älskar dessa samtal samtidigt som de är jobbiga. Nu ska jag gå och krama om min man och få honom och förstå det. Sedan ska jag klyxa barn. Livets alla skeden 💩.

YOURTURN Bältesväska - svart Väskor fadeqa7301-Väskor

Balipärlor dia 13 mm Borstat silver 3 st (borstat silver)

Hon var sjuk och svag igår. Magsjuka för första gången. Nu är blicken klar, men jag vill inte ge henne för mycket. Det är rätt slitigt att byta lakan och sova på vakt. Men den lilla rösten är uppfodrande.

Rullögon dia 8-20 mm 250 st - pyssel

När jag fyllde år hjälpte Facebook mig att samla in 3700 kr till kampanjen Född flicka. Den mest meningsfulla present jag fått.

Den lilla randiga somnade tillfreds bredvid mig. Nu på morgonen var jag ett mammavrak efter en minst sagt obekväm natt. Men en natt väl värt det. Mitt törstiga barn sov sött med ett stillat begär och en trygg och varm famn. Jag önskar det till alla barn.

Stickers 10x11 5 cm turkos 4st. (turkos) - klistermärken