Icepeak ELDON - Outdoorjacka - klassisch röd Träningskläder
Nike Performance Funktionströja - true berry vit Bra att bära bekvämt Träningskläder

Icepeak ELDON - Outdoorjacka - klassisch röd Träningskläder facgku672-Träningskläder

Det är som att komma hem i sig själv när man som jag går på kurs om ledarskap där man vänder och vrider på frågan om värderingar. Blandat med praktiska frågor kring strategi, mål, lönsamhet, styrning och uppföljning, digitalisering och ledarskapsprinciper så dyker de upp – frågan om vem man är och vad som är viktigt. (just nu via premiumutbildningen Women for leaders som jag bara älskar).

Regatta VASHTI - Funktionströja - neon rosa Bra att bära bekvämt Träningskläder

S.Oliver KURZARM - T-shirt med print - medium grå melange Herrkläder

Salewa PEDROC CARGO SHORTS - Friluftsshorts - malta Bra att bära bekvämt Träningskläder

Så blessed 🙏🏼.

Fyra bra utbildare för ledare som lyfter dessa perspektiv om värderingar och gör en vass på att jobba med kulturen för att möjliggöra resultat som ledare:

Nike Performance HERITAGE - T-shirt - bas - nightshade Träningskläder och deras utbildningar om att leda i komplexitet. Jag har gått tre av deras program och har användning för det varje dag. Per Hugander, som grundade IERO, är jag evigt tacksam för i mitt uppdrag som ledare. Nämnas ska också Patrick Stahl från Nike Performance HOODIE - Luvtröja - rosa foam vit Herrkläder som i IERO sammanhang lärt mig hur man lyckas få gjort saker (i verkligheten) i ett team.

WOMEN FOR LEADERS premium program som är mitt nuvarande program som jag går som är fantastiskt bra där den här modulen om värderingar var så starkt genomfört med Frida Lundh (författare till boken Nike Performance HYPERFLORA MILER TANK - Funktionströja - gunsmoke htr rosa rise Bra att bära bekvämt Träningskläder) och Johanna Frelin, vd på Tengboms (årets innovativa ledare 2017 om en idol för mig). Queens on values! WFL har också ett accelerationsprogram för kvinnor i mellanchefssituationen som är på väg om det passar dig bättre.

Nike Performance INDY BRA - Sport-bh - carbon heather anthracite svart Bra att bära bekvämt Träningskläder vars ledarutbildning jag gick för ett par år sedan som förutom många av Nike Performance INTER MAILAND HOODIE - Klubbkläder - svart truly guld Träningskläder metoder och vägde in neurovetenskap och sociologin när man jobbar med förändring. Vasst om värderingar och om ex Nike Performance JACKET HERITAGE - Huvtröja med dragkedja - vit Träningskläder för att förstå hur kulturen påverkar människan så starkt.

Icepeak ELDON - Outdoorjacka - klassisch röd Träningskläder facgku672-Träningskläder

Det är söndag och vi är mitt i livets virvel. I stormens öga känns det alltid lugnt. Ibland är det så livet är för en fyrbarnsfamilj. Några spelar roblox med varandra i en obäddad dubbelsäng. Någon verkar förstoppad men på väldigt bra humör. Vi vuxna letar lavemang och hittar några som gick ut 2015. Letar vidare och finner jackpot. Utgång 2020 – bara att köra! Och tur är väl det, för ute går inte att köra.

Scotch & Soda CREWNECK PULL IN QUALITY - Stickad tröja - blå Herrkläder

Per har också nyss läst Tommy Hellstens bok, Nike Performance TANK PURE - Funktionströja - topaz mist vit Bra att bära bekvämt Träningsklädert. Jag själv läste den 1999 med stor behållning. Den öppnade många perspektiv för mig och präglat mycket av mitt tankesätt. Hellsten är både psykoterapeut och teolog. Hans tankesätt blev tidigt en del av mitt förståelsesystem.

Boken handlar om medberoende till varann och till sina livsvillkor i barndomen. Mitt villkor handlade om min handikappade bror och anpassningen till det.

Selected Homme SLHMAXIMUS CREW NECK - Stickad tröja - navy blazer HerrkläderSIKSILK RELAXED FITBOX TEE - T-shirt med print - vit Herrkläder

Älskar dessa samtal samtidigt som de är jobbiga. Nu ska jag gå och krama om min man och få honom och förstå det. Sedan ska jag klyxa barn. Livets alla skeden 💩.

Icepeak ELDON - Outdoorjacka - klassisch röd Träningskläder facgku672-Träningskläder

Stance NBA LOGOMAN - Träningssockor - vit Träningskläder

Hon var sjuk och svag igår. Magsjuka för första gången. Nu är blicken klar, men jag vill inte ge henne för mycket. Det är rätt slitigt att byta lakan och sova på vakt. Men den lilla rösten är uppfodrande.

Superdry GYM TECH CREW - Sweatshirt - svart Träningskläder

När jag fyllde år hjälpte Facebook mig att samla in 3700 kr till kampanjen Född flicka. Den mest meningsfulla present jag fått.

Den lilla randiga somnade tillfreds bredvid mig. Nu på morgonen var jag ett mammavrak efter en minst sagt obekväm natt. Men en natt väl värt det. Mitt törstiga barn sov sött med ett stillat begär och en trygg och varm famn. Jag önskar det till alla barn.

The North Face T-shirt med print - svart Träningskläder